Masinuta fara pedale cu muzica si lumini Rider

139Lei
200 Lei (-31 %)

Masinuta fara pedale cu muzica si lumini Rider

Cod: 5904726425787
139Lei
200 Lei (-31 %)

Valabila in perioada 19 Iulie 2024 - 29 Iulie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 17 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Bine ati venit in lumea unui vehicul interactiv - o jucarie inovatoare care combina invatarea mersului, miscarea si muzica intr-una singura! Masinuta noastra nu numai ca ajuta copilul sa invete sa mearga, dar ii ofera si multa bucurie si placere datorita functiilor si sunetelor muzicale interactive.

Aceasta este o propunere perfecta pentru copiii care tocmai invata sa mearga si pentru cei care stiu deja sa mearga, dar doresc sa se distreze ! Functiile muzicale interactive, cum ar fi melodiile si efectele sonore, ofera o distractie suplimentara in timp ce se joaca, incurajand copiii sa fie activi si sa se miste.

Vehiculul noastru nu este doar o jucarie, este si o aventura extraordinara in lumea stiintei si a muzicii pentru cei mai tineri!

Caracteristici:

- Invatarea sa mearga: Masinuta interactiva ii ajuta pe cei mici sa invete sa mearga, ajutandu-i sa-si dezvolte increderea in sine si abilitatile de echilibru.

- Functii muzicale interactive: Echipat cu o varietate de butoane si efecte sonore, masinuta ofera distractie muzicala interactiva, care stimuleaza dezvoltarea auzului si a simtului ritmului copilului dumneavoastra.

- Design sigur: constructia solida si manerele confortabile, anti-alunecare, fac trotineta sa fie sigura si stabila pentru utilizatorii mici.

- Scaunul lat si profilat il face foarte confortabil de utilizat 

- Modele colorate si atractive: Combinarea culorilor si a modelelor distractive atrage atentia copiilor, incurajandu-i sa fie activi fizic si sa descopere lumea.

- Functii diverse: Pe langa invatarea mersului si functiile muzicale, masinuta poate avea elemente interactive suplimentare, cum ar fi roti rotative si sunete muzicale, compartimente, ceea ce face distractia si mai incitanta.

- Calatoria interactiva ii ajuta pe copii sa invete sa mearga. Datorita constructiei solide si manerelor confortabile, micutii pot invata in siguranta sa mearga in timp ce isi dezvolta abilitatile de echilibru si coordonare.

- Fii cel mai vesel si rapid in noua ta masinuta muzicala

- Cu functiile muzicale interactive, cum ar fi melodiile si efectele sonore, adauga distractie suplimentara pentru joaca, incurajand copiii sa ramana activi ;

- Ajuta copilasii sa invete sa mearga, ajutandu-i sa-si dezvolte increderea si abilitatile de echilibru.

- Echipat cu o varietate de butoane si efecte sonore, acesta garanteaza distractie muzicala interactiva, ce stimuleaza dezvoltarea auzului si a simtului ritmului;

- Constructia robusta si manerele confortabile, antiderapante, fac ca scuterul sa fie sigur si stabil pentru micii utilizatori;

 

Acest produs functioneaza cu 2 baterii de tip AA (nu sunt incluse).

Varsta recomandata : 18 luni +

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!