Descrierea produsului

Produs recomandat copiilor cu varsta de peste 4 ani
O masina magica - 3 activitati diferite!
Traseaza cu sablonul magic ca sa dezvalui desenul misterios! Creaza un sablon! Incearca desenele cu spirale!

Setul include marker si hartie.
Premii obtinute: Creative Child magazine Preferred Choice Award.
Jocul este util in invatarea culorilor,ajuta copilul sa se concentreze,sa invete sa urmeze o succesiune de instructiuni simple,sa fie creativ si sa se mobilizeze pentru a finaliza un proiect,sa-si dezvolte indemanarea si rabdarea.

Instructiuni:
1. Arta cu spirale - plaseaza inelul pentru spirale pe masinuta de desenat pentru a bloca manerul; selecteaza o rotita,pune-o in inel si introdu markerul pe una dintre gauri; misca rotita in jurul inelului pentru a obtine un model. poti repeta operatiunea cu alta rotita; poti colora modelul obtinut cum doresti.
2. Creaza un sablon: pune modelul pentru sabloane in masinuta de dedenat; selecteaza o forma,traseaza forma,roteste manerul si traseaza din nou aceeasi forma; continua a rotesti manerul si sa trasezi formele pana ai ajuns la locul de unde ai plecat.
3. Desenul misterios: alege sablonul pentru desene misterioase si pune-l in masinuta de desenat; roteste manerul pana cand unul dintre punctele colorate se aliniaza cu sageata din partea de sus a cercului; traseaza toate liniile care sunt de aceeasi culoare ca si culoarea punctului respectiv; intoarce manerul astfel incat urmatorul punct colorat sa se alinieze cu sageata; traseaza liniile care au aceasi culoare ca a celui de al doilea punct; intoarce manerul din nou si pentru cel de al treilea punct colorat si traseaza liniile respective; acum poti ridica partea de sus a masinutei de desenat ca sa vezi ce desen ai obtinut.
Nu uita sa-l colorezi!
Jucaria/produsul se poate utiliza simultan de: 1 copii.