Descrierea produsului

Masuta multifunctionala produsa in Thailanda din lemnul arborelui de cauciuc.

Designul robust si materialul rezistent asigura un confort excelent, oferind in acelasi timp siguranta in utilizare.

Datorita rezistentei la utilizare Masuta rotund Plan Toys poate fi folosita si in gradinite, locuri de joaca sau comunitati de copii.

Recomandam asocierea produsului cu Scaunelul pentru copii Plan Toys.

Eleganta, functionala si extrem de rezistenta la folosinta indelungata, masuta rotunda Plan Toys este o alegere excelenta pentru orice prescolar - aici el se poate juca, isi poate pastra jucariile si comorile sau poate invata desenand cu creta pe suprafata neagra.

Fata superioara, de culoare neagra, este un excelent suport pentru desenat sau scris cu creta- ulterior poate fi stearsa usor cu o carpa umeda.

La mijlocul mesei se afla un spatiu de depozitare pentru jucarii, sub forma unui saculet din plasa - aici copilul isi va strage cu mare usurinta jucariile impingandu-le spre mijlocul mesei si acoperindu-le cu capacul rotund.

Dimensiuni produs: diametru 55.5x30.0cm

Dimensiuni produs: diametru 55.5x30.0cm

Produsele Plan Toys sunt fabricate in Thailanda din lemnul arborelui de cauciuc, printr-un proces de fabricatie responsabil fata de mediul inconjurator.

Sunt produse ecologice, extrem de rezistente la folosinta indelungata, genul de produse prietenoase atat cu cel mic cat si cu mediul inconjurator.

Inspiratia pentru designul lor porneste de la o atenta cunoastere a nevoilor fiecarei varste, jucariile Plan Toys fiind concepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Recomandare de varsta: 3ani+