Descrierea produsului

Porneste intr-o aventura palpitanta cu acest gigantic set de joaca care este de fapt un parc acvatic pentru masinute in care sta la panda un aligator urias! Trimite masinutele in ascensor, trece-le prin spalatoria auto si apoi scufunda-le in bazin pentru a te distra cu culorile schimbatoare. Dar pot ele supravietui vartejului puternic si crocodilului urias?

Setul de joaca "Hot Wheels? Ultimate Gator Car Wash" ofera ore intregi de distractie si transformari uimitoare de schimbare a culorii.
Incearca sa scapi de vartej fara a fi prins in gura aligatorului. Incepe aventura in spalatoria auto trimitand masinutele in liftul masiv. Roteste manerul de pe turnul de apa pentru a uda masinuta si urmareste-o cum isi schimba culoarea. Treci masinuta prin pista nebuna si prin rolele si periile care spala masinutele inainte de o noua scufundare in camera vartejului unde masinuta isi schimba in mod magic culoarea din nou.
Aprinde-ti imaginatia incercand sa scapi de vartej si sa scapi de falcile masive ale aligatorului in drum spre urmatoarea aventura eroica.
Setul de joaca are multiple puncte de conexiune la alte seturi compatibile Hot Wheels? pentru a-ti putea crea propria ta lume personalizata de piste si aventuri palpitante cu masinute.

Material: plastic.
Varsta recomandata: 5+ ani.

Mega Spalatorie auto Hot Wheels culori schimbatoare

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra