Descrierea produsului

Povestea jucariilor a starnit imaginatia copiilor de pretutindeni cu personajele sale care jucarii fiind, prind viata cand oamenii nu sunt in preajma si au limbaj, gesturi si comportament uman in intregime. Personaje din Toy Story aduc zambetul pe buze si ne tin cu inima la gura in aventurile lor numeroase.

BUZZ LIGHTYEAR este acelasi tip loial, nu doar lui Bonnie, ci si prietenilor pe care si i-a facut pe parcurs, in special rivalului sau de odinioara, Woody, care i-a devenit mai apropiat decat un frate. Buzz ar face orice pentru prietenul sau cu palarie de cowboy, dar eforturile si bunele sale intentii il duc intr-un stand de balci, unde devine un biet premiu pentru micutii care trag cu pusca la tinta.

Setul de joaca are forma de nava spatiala in momentul in care este inchis. In interiorul navei spatiale, in momentul in care setul de joaca se deschide vei descoperi un parc de distractii, unde vei putea reda scenele din film. Setul contine racheta si figurina Buzz. Setul de joaca poate fi folosit si ca spatiu de depozitare pentru mini-figurinele Toy Story.

Material: plastic.
 

Mini set de joaca Toy Story Aventura lui Buzz Lightyear

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra