Descrierea produsului

Ornamente naturale pentru Craciun

Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice,idei,descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului,pictura pe sticla,însirarea de margele. Ideile creative pot fi puse în practica atât de catre copiii de gradinita sau scolari,precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa,sunt tiparite în policromie,format 16,5 x 19,5 cm sau 16,5 x 23,5 cm,32 pagini.

De multe ori,atmosfera de Craciun din caminele noastre este hotarâta de diversele si fluctuantele valuri ale modei. Exista un singur stil mereu actual - cel care se bazeaza pe materiale si produse naturale. Stilul natural este foarte practic,deoarece comorile naturii sunt la îndemâna,ajunge sa iesim în gradina sau în padure pentru a ne procura cele necesare. în aceasta carte am ales modele atât pentru cei mari cât si pentru cei mici,astfel ca întreaga familie sa contribuie la crearea unei atmosfere magice de sarbatoare.
Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor,deoarece materiile prime se pot procura usor,iar ornamentele confectionate pot constitui cadouri deosebite sau decoratiuni speciale pentru salile de clasa.