Descrierea produsului

Pachet lapte praf NAN 3 Comfortis de la 12 luni 800 g

 

INGREDIENTE

Lapte degresat, uleiuri vegetale ( floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic,  floarea soarelui), maltodextrina demineralizata, lactoza, oligozaharide (galacto-oligozaharide, fructo-oligozaharide), permeat demineralizat din zer, proteine din zer demineralizat, minerale (citrati de calciu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, fosfati de calciu, fosfati de sodiu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, iodura de potasiu, selenat de sodiu), emulgator lecitina din soia, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), nicotinamida (niacina), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina
(vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), acid folic (folat),  filochinona (vitamina K), D-biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri.

Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenta BioGaia AB

Bine de stiut !

Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;
Calciul si Fosforul sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii;
OPTIPRO® este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ;
L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se gasesc si in laptele matern. Cu fibre delicate - FOS/GOS;

Bine de retinut !

NAN COMFORTIS® 3 este un lapte pentru copii de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
NAN COMFORTIS® 3 nu este un inlocuitor de lapte matern. NAN COMFORTIS® 3 este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 1 an, ca parte lichida a alimentatiei.

Mod de administrare

NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continuie pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau.

Mod de administrare :

ATENTIE: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea copilului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau.

ATENTIE: Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa  fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Tine copilul in brate cand il hranesti. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca. Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40° C inainte de a adauga pudra.

Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a copilului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului.


Mod de preparare

1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau;
2. Spala bine toata partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte;
3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire;
4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C);
5. Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara;
6. Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi;
7. Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri indicat;
8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine;
9. Inchide capacul si agita bine canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet;
10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei

CONDITII DE PASTRARE SI DEPOZITARE

Ambalat in atmosfera protectoare;

A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot);

A se pastra la loc uscat si racoros;

Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani;

Pachet formula lapte praf NAN 3 Comfortis de la 12 luni 3X800 g

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra