Descrierea produsului

Pachet lapte praf Bio 2 Topfer 600 g de la 6 luni+Cereale Bio cu alac +6luni 175g

Formulă de lapte praf Bio Lactana 2- de la 6 luni, Topfer, 600 g

Topfer Bio Lactana 2 conține renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, LC-PUFĂ - acizi grași polinesaturați cu lant lung. ORGANIC (=BIO) - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică.
Conform legii, nu conține gluten.

Topfer Bio Lactana 2 este formula de continuare, potrivită de la 6 luni, ce conține vitamine și minerale esențiale, este îmbogățit cu fier, fără adaos de zahăr.

Laptele Topfer Bio Lactana 2 prezintă o combinație unică Plus 3: LC-PUFĂ (acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6 de origine naturală, esențiali pentru dezvoltarea sugarului tău), BIFIDO culturi - îmbogățit cu Probiotice Probifido, renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, ORGANIC - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică. Nu conține gluten. Cutie de 600g.

Formula de continuare Topfer Bio Lactana 2 a fost conceput conform compoziției laptelui matern, conține toți nutrienții necesari sugarului după primele 6 luni de dezvoltare, în cadrul unei alimentații mixte. De asemenea, conține, asemenea laptelui matern, acizi grași polinesaturați cu lanț lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanți pentru sugar, și susține colonizarea tractului intestinal cu o floră naturală, prin intermediul bifido culturilor.

Ingrediente: lapte degresat , praf de zer parțial demineralizat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de răpită, ulei de floarea-soarelui), maltodextrină, lapte praf degresat, amidon ulei vegetal de Mortierella alpină, ulei de pește, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vit.C, fosfat de calciu, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, Vit.B6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, vit.D.

lapte organic din regiune Allgau

ulei de palmier organic din culturi susținute

de proveniența organică

Prezentare:
600 g

 

 

Cereale Bio cu alac +6luni 175g Topfer

Cereale Bio cu alac, +6luni, 175g

Mancare Bio dietetica fara lapte Lactopriv, 600 g, Topfer
Cereale bio organice potrivite incepand cu luna a 6-a,cu alac integral,bogate in vitamina B1.

Cereale bio organice potrivite incepand cu luna a 6-a,cu alac integral,bogate in vitamina B1. Alacul (sau secara alba)  este o specie de grau foarte rezistenta, cu un singur bob in spic. Datorita solvabilitatatii lor deosebite in apa, substantele vitale ale alacului sunt asimilate mai usor de catre organism, asigurand o digestie usoara, asigura o masa savuroasa de cereale sau pot fi adaugate in piureul de legume.Nu contin lapte, zahar adaugat,fara adaos de arome artificiale, coloranti si conservanti. Contin gluten.

Ingrediente:
faina de alac integral, vitamina B1.
obtinut din culturi organice.
Mod de preparare:

Cu lapte - se fierb 100 ml lapte integral cu 100 ml apa, se racesc la 50 grade C,  se toarna intr-un bol pentru cereale, se adauga 6 linguri de cereale (aprox. 25 g) si se amesteca.Se lasa aproximativ un minut, pana ajung la consistenta dorita. Se serveste la temperatura de aprox.37 grade C. Daca nu doriti sa preparati masa de cereale cu lapte proaspat il puteti inlocui cu Lapte Topfer Lactana 2, formula de continuare.
Cu fructe din borcan sau piure de fructe - fierbeti si raciti la aprox. 50 grade C 70 ml apa, amestecati cu 2 linguri de cereale (aprox 10 grame), se adauga 6-7 linguri de fructe din borcan sau piure de fructe (mere, pere, banane).

Important!

Întotdeauna oferiţi bebeluşului cerealele cu linguriţa, când acesta este în şezut!
Verificati intotdeauna temperatura!

Acordaţi o importanţă maximă îngrijirii dentiţiei copilului, încă de la apariţia primului dinţişor!
Preparaţi cerealele urmând instrucţiunile recomandate de producător!
Preparaţi de fiecare dată o porţie proaspătă de cereale şi oferiţi-i-le copilului imediat după preparare!
Surplusul nu se păstrează!
Se consuma in 3-4 saptamani de la deschidere!
Nu incalziti in cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire)!
 
Produs  Töpfer GmbH, Dietmannsried, Germania.
Prezentare:
175g

 

Pachet lapte praf Bio 2 Topfer 600 g de la 6 luni+Cereale Bio cu alac +6luni 175g

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra