Descrierea produsului

Biberoanele Lansinoh fac parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh ca un sprijin pentru mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp. Astfel procesul alaptarii nu este intrerupt iar bebelusii beneficiaza cat mai mult timp de proprietatile laptelului matern.

Bazandu-se pe mai mult de 50 de ani de cercetare in domeniul alaptarii, noul concept al tetinei Lansinoh, care permite copilului sa se angajeze în actiuni de supt peristaltice naturale, permite o tranzitie usoara de la alaptarea la san la hranirea cu biberonul si invers vine sa revolutioneze piata produselor pentru hranirea copiilor. Cercetarile au aratat ca stilul de supt al bebelusului implica 3 etape:

1. Atasarea copilului – buzele acestuia sunt orientate spre exterior, copilul cuprinzand atat mamelonul cat si o parte din areola.

2. Miscarea peristaltica a limbii – limba face miscari asemanatoare unor valuri comprimand sanul si extragand laptele, contribuind la o buna dezvoltare oral – faciala a copilului. Bebelusul repeta miscarea peristaltica a limbii de aproximativ 800 – 1000 de ori in perioada unei sesiuni de alaptare.

3. Inghitirea laptelui

Tetina este realizata din silicon moale, cu doua texturi diferite. Varful tetinei este realizata 100% din silicon moale si fin care permite copilului sa regleze fluxul de lapte, se intinde si flexeaza pentru o compresie optima iar liniile verticale din silicon aflate in interiorul tetinei consolideaza structura acesteia, eliminand riscul aplatizarii tetinei in timpul procesului de hranire. Baza tetinei larga si texturata este special conceputa pentru ca buzele bebelusului sa prinda cu usurinta tetina. Designul gradual al tetinei permite o buna miscare peristaltica a limbii. Tetina este prevazuta cu un sistem de ventilare a aerului care ajuta la reducerea aerului ingerat de bebelusi, un posibil motiv al aparitiei colicilor. 

Corpul biberonului este gradat, are forma anatomica pentru o usoara manevrare atat de parinte cat si de copil.

Biberonul de 160 ml este prevazut cu Tetina Din Silicon Cu Flux Lent pentru 0+ luni – 0%BPA, 0% BPS

Biberonul de 240 ml este prevazut cu Tetina Din Silicon Cu Flux Mediu pentru 3+ luni – 0%BPA, 0% BPS

Compatibilitate: Tetina Cu Flux Lent, Tetina Cu Flux Mediu, Tetina Cu Flux Rapid. Se poate steriliza prin toate metodele de sterilizare, se poate spala la masina de spalat vase si se poate folosi in cuptorul cu microunde

Pachetul contine: 1 x biberon 160 ml, 1x biberon 240 ml