Descrierea produsului

Rose et Chocolat - brand rafinat de încaltaminte premium pentru primii pasi, pentru exterior.

Fondat de catre parinti elvetieni, acest brand exclusivist a fost inspirat de dulceata si delicatetea copiilor nou-nascuti - fiul si fiica lor.

Pantofiorii Mini Z au fost creati pentru a spori dezvoltarea naturala a picioruselor mici, în crestere. 

Conceputi pentru a ramâne în picioruse, acesti pantofiori moi asigura confort si stabilitate pentru copilul dumneavoastra când merge de-a busilea, face primii pasi sau este deja un mic explorator. Pantofiorii cu talpa moale imita mersul descult, ajutând la dezvoltarea armoniasa, fireasca, a piciorusului. 

Pantofiorii Rose et Chocolat Mini Z vin ambalati în cutie de cadou eleganta.

Caracteristici: - interior 100% din piele exclusivista de cea mai buna calitate - ideali pentru primii pasi sau pentru gradinita - confortabili si comozi - eleganti si rafinati - piciorul copilului respira foarte bine datorita materialelor naturale - perfecti pentru exterior - foarte moi, placuti la atingere/purtare - talpa ultra-flexibila - din cauciuc 100% - velcro durabil - permite ”marirea” spatiului prin care intra piciorusul - aspect util mai ales pentru piciorusele pufoase - spatiu generos pentru degete - ajuta la mentinerea echilibrului - modele atragatoare, majoritatea educative (partea stânga are desen/culori diferite de partea dreapta pentru ca micutii sa învete mai usor cele doua directii)

Instructiuni de îngrijire: se sterg usor cu o laveta umeda.

Periodic, talpa se curata cu o perie tare, pentru a-si mentine aderenta.

Marimi: Marimile EU si de vârsta sunt orientative!

Masurati talpa copilului pentru a alege marimea portivita! 

Marimi EU Lungime cm 17-18 10.2 cm 19 11.8 cm 20 12.5 cm 21-22 13.5 cm 23 14.5 cm

Note: 1. Încercam ca pozele sa reflecte cât mai mult realitatea.

Totusi, nuanta din poza este posibil sa difere de cea a produsului.

2. Acest produs este disponibil la comanda. E posibil sa nu mai fie în stoc la producator, caz în care va vom anunta cât de repede.