Descrierea produsului

Stilul papusii Barbie nu are limite si adora sa exploreze diverse culori si stiluri pentru a gasi aspectul perfect!

Cu papusa Barbie cu par curcubeu leopard, copiii se pot distra cu parul sau lung in culoarea curcubeului si il pot da la o parte cu peria pentru a descoperi un aspect ombre curcubeu superb!

Pentru si mai multa distractie, pot activa schimbarea culorii parului din partea laterala, adaugand apa rece si vazand cum apare un imprimeu leopard!

E atat de tare!

De asemenea, papusa Barbie dispune de 16 articole pentru par si joc cu moda pentru a crea mai multe tinute combinate si asortate si toate felurile de coafuri inclusiv folosind elastice de par care sunt potrivite pentru parul papusii Barbie.

Papusa Barbie cu par curcubeu leopard dispune de urmatoarele articole elegante pentru distractie cu moda si coafuri 2 agrafe de par, 3 bratari elastic de par (sunt potrivite si pentru parul papusii Barbie), bentite, o perie, un tricou cu inima, vesta de blugi, urechi de pisica, o geanta pisica, colier, rucsac, o pereche suplimentara de pantofi, o bagheta cu burete pentru schimbarea culorii si un recipient pentru apa rece.

Copiii vor adora posibilitatile nenumarate de povesti si joc creativ!

Papusa nu isi poate mentine pozitia fara sprijin.

Culorile si decoratiunile variaza.

Este un cadou excelent pentru copii cu varste intre 3 si 7 ani.