Descrierea produsului

Cantitate: 10gr
Pamantul intalneste apa in acest desavarsit amestec verde cu smochine dulci, ciclama, muschi si cuisoare, toate unite inntr-o baza atragatoare de lemn de santal. Senzual si complex, este o perspectiva minunata asupra clasicei smochine.

Cea mai veche varianta de parfum ia o forma moderna, noul parfum solid uimitor de la Pacifica este facut din soia organica si ceara de nuca de cocos , semnatura parfumului Pacifica se amesteca cu uleiuri esentiale si naturale. Parfumul solid Mediteranean Fig cu aroma complexa si sexy este adorabil, in totalitate portabil, potrivit barbatilor dar si femeilor si mireoase extraordinar de bine!

Ingrediente: cocos nucifera wax (coconut wax), organic glycine soja wax (soy wax), parfum (Pacifica’s own perfume blend with natural and essential oils), prunus armeniaca wax (apricot wax), caprylic/capric triglyceride (coconut source), junglans regia (walnut) oil. Nu contine parabeni, ingrediente animale sau culori artificiale. Nu este testat pe animale . 100% Vegan si fara gluten.