Descrierea produsului

FLEXA BABY este o colectie speciala de mobilier ce include piese esentiale pentru camera bebelusului. Aceste piese sunt concepute pentru a fi usor modificabile odata cu cresterea copilului si se vor adapta cu usurinta noilor lui nevoi.

Patutul transformabil pentru bebelusi din colectia FLEXA Baby este intruchiparea ideala a conceptului de design danez. Intreaga colectie a fost gandita pentru a satisface nevoile copiilor in crestere permanenta, dar si pe ale parintilor care au nevoia de a-si proteja copiii si de a le oferi un mediu cat mai sanatos in care sa se dezvolte armonios.
Forma ovala, organica, creaza in jurul bebelusului un spatiu ideal si protector, iar barele care inconjoara patutul permit o vizibilitate foarte buna asupra celui mic din orice colt al camerei.
Realizat din lemn masiv de pin, patutul poate trece prin 5 stadii diferite de evolutie, modificandu-si forma si functiile odata cu cresterea copilului.
In primul stadiu, salteaua patutului este ridicata la nivelul de care parintii au nevoie pentru a avea acces usor la cel mic.
Pe masura ce bebelusul creste, salteaua poate fi coborata, pentru ca cel mic sa nu se poata apleca peste marginile patutului.
Odata ce copilasul s-a deprins cu mersul si se poate da jos in siguranta din patut, cateva bare laterale se pot indeparta pentru a-i permite sa coboare si sa se urce dingur in pat.
Cand copilasul poate dormi in siguranta in pat, fara sa existe pericolul de a se mai rostogoli, o laterala a patului se poate indeparta in totalitate, permitandu-i celui mic sa se miste mai liber.
Cand deja a crescut si nu mai are nevoie de elemente de protectie in jurul patului, cel mic poate sa se bucure de un pat junior normal, moment in care patutul FLEXA a atins ultimul stadiu de evolutie.

Pretul patutului include somiera. Salteaua este disponibila separat.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.
Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.
In general lemnul de pin prelucrat pentru mobilierul FLEXA provine din paduri aflate in nordul Europei. Datorita climei reci in aceasta zona copacii cresc mai incet, iar acest lucru are un impact direct asupra calitatii lemnului care capata in procesul de crestere o fibra mai puternica si o masa mai mare decat in cazul lemnului de pin recoltat din alte zone.
Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.
De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !