Descrierea produsului

Pat copii Pinio Mini, 70x160 cm, lemn de pin, alb/roz

Odihna este vitala pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, asigura-te ca cei mici au parte de un somn linistit. Patul pentru copii Pinio Mini ofera siguranta si confort depline, astfel, prichindeii se vor trezi odihniti si plini de energie, pregatiti pentru o noua zi plina de aventuri. Acesta a fost creat special pentru juniori si prescolari.

Tabliile, somiera si decoratiunile sunt realizate din lemn solid de pin, iar topurile tabliilor din placi aglomerate de lemn.

Pretul include somiera, in schimb salteaua poate fi achizitionata separat.

Suplimentar, acestui patut i se pot adauga bara de protectie si sertar depozitare.

Pinio creeaza mobilier unic pentru copii care se potriveste cu imaginatia lor. Un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure. Utilizarea mobilierul Pinio ofera o aventura fascinanta pentru fiecare copil. Produsele sunt fabricate folosind materiale sigure pentru sanatatea utilizatorilor. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul interesant si tehnologia de productie moderna. Piesele de mobilier sunt fabricate din lemn obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea lemnului. Acestea au un farmec unic, sunt prietenoase cu mediul si sigure pentru utilizare. O gama larga de texturi, culori si solutii garanteaza o sursa de inspiratie nesfarsita. Acesta este motivul pentru fiecare piesa de mobilier Pinio este unica.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !