Descrierea produsului

Patutul oval Eva lucrat din lemn de fag si cu o atentie speciala acordata finisajului de catre producator, este de o deosebita elaganta acesta fiind acesorizat si cu o saltea ovala antisufocare inclusa in pret. Potrivit atat pentru o fetita cat si pentru bebe baietel patutul Eva face parte din modelele premium.

Datorita dotarilor sale patutul bebelusi Eva oval nu este doar foarte frumos cat si deosebit de functional usurand efortul depus de catre mamica in manevrele de ingrijire a bebelusului prin kitul de pozitionare a suportului de saltea pe o pozitie superioara si prin laterala culisanta.

Kitul de pozitionare a suportului de saltea pe un nivel superior contine inaltatori care permit montarea saltelei la o inaltime mai mare fata de sol si prin acest lucru permite mamicii sa nu se aplece foarte mult peste patut atunci cand aseaza micutul in sau afara din patut. Acesta este foarte util in perioada 0 – 6 luni de la nastere cand si numarul operatiunilor de manevrare ale bebelusului sunt mai numeroase.

Laterala culisanta usureaza accesul la copilasul din patut dar si la asezarea acestuia in patut.

Sub patut este asezat un sertar care permite depozitarea lenjeriei de patut.

Patutul oval Eva este dotat si cu patru roti pivotante si blocabile, care permit deplasarea cu usurinta a acestuia si usureaza manevrele de mentinere a curateniei sub patut.

Patutul are inclusa in pret si salteaua speciala OVALA antisufocare, designul lui fiind unul excepțional acesta fiind un patut deosebit de frumos pentru bebelusul dumneavoastră .

Caracteristici incluse in pret:

  • saltea speciala antisufocare
  • patutul are un design deosebit si este lucrat din lemn masiv;
  • are laterala culisanta
  • Sertar pentru depozitat sub patut
  • doua nivele pentru suportul de saltea;
  • patutul este prevazut si cu un sertar pentru depozitat, foarte util;
  • patru roti pivotante.

Dimensiuni exterioare: 132 x 69 x 107cm.