Descrierea produsului

Penar triplu echipat LOL Surprise Hearts 36 piese

Un penar triplu echipat din colectia LOL Surprise Hearts, turcoaz, imprimat cu inimioare multicolore. Este complet echipat cu 36 de ustensile de scris si accesorii pentru scoala, repartizate in 3 compartimente securizate prin fermoare roz. 
Fermoarul din mijloc se deschide in sens invers fata de celelalte doua si este decorat cu un accesoriu roz cu sclipici. Interiorul este gri si fiecare element cu care penarul vine echipat este securizat cu elastic, in locul sau bine stabilit.

Primul compartiment este echipat cu un pix, un creion, o ascutitoare si o radiera, plus o rigla de 15cm si o un raportor. Al doilea compartiment are 16 creioane colorate inscriptionate LOL Surprise, iar al treilea compartiment este echipat cu 14 carioci asortate.
Partea frontala a penarului este plastifiata si decorata cu un trio de fetite LOL Surprise, imbracate chic si surprinse intr-un decor urban: D.J., 80's B.B. si V.R.Q.T. 

 

Dimensiuni: 13x20x6
Material: poliester
Culoare predominanta: turcoaz

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Penar triplu echipat LOL Surprise Hearts

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra