Descrierea produsului

Somnul confortabil si odihna sunt foarte importante pentru o sarcina sanatoasa.

Perna pentru gravide LEMON BOX reprezinta cel mai complex produs din aceasta categorie aflat in momentul de fata pe piata.

Gratie dimensiunilor generoase, formei ergonomice care imita perfect conturul corpului uman si a umpluturii de calitate, perna ofera un suport optim pentru burtica, spate, cap, gat, umeri si picioare.

Perna noastra ofera un suport perfect de relaxare si confort in timpul somnului, cititului, lucrului la laptop, alaptarii si ingrijirii bebelusului sau, pur si simplu, atunci cand ne uitam la televizor, datorita multiplelor modalitati de folosire si pozitionare.

Caracteristici husa exterioara : este detasabila, prevazuta cu fermoar pentru a putea fi scoasa cu usurinta si spala ori de cate ori doriti.

Husa exterioara este realizata din bumbac satinat de foarte buna calitate pentru a permite pielii sa respire si pentru a va oferi un somn odihnitor.

Husa interioara este realizata din panza netesuta TNT spunbond - material care respira biologic, permite circulatia libera a aerului (permeabil), este cu caracter hypo-alergic, prietenos cu mediul inconjurator si antistatic, neted, avand o suprafata moale.

Husa interioara este prevazuta si ea cu fermoar in cazul in care doriti sa ajustati umplutura.

Umplutura pernei este poliesterica, hipoalergenica, antiaglomeranta, siliconizata (SuperBall poliester 100% virgin), fiind certificata de producator cu urmatoarele standarde: ST-C4-18; OEKO-TEX 100 CLASS 2; EN ISO 9001:2008; EN ISO 14001:2004; BS OHSAS 18001:2007; ISO 3758/01.04.2012. Aceasta isi pastreaza caracteristicile la folosire intensa.

Lungime : fiecare brat al pernei are o lungime de 1,5 metri. Total desfasurat perna are o lungime de 3 metri.

Latime pernei este de 80 cm.

Forma : Clepsidra / Forma literei U

Cusaturile pernei sunt duble pentru a asigura o rezistenta sporita in conditii de utilizare intensa.

Ambalare : perna este ambalata individual intr-un sac vidat cu dimeniunile 80x100 cm, ce poate fi ulterior refolosit pentru a depozita alte articole.

Avantaje si modalitati de folosire :  Perna ofera suport total corpului fara a fi nevoie sa o muti , pentru a schimba pozitia de somn. Spre deosebire de alte perne, datorita faptului ca perna te cuprinde perfect cu cele 2 brate nu este nevoie sa schimbi pozitia pernei in timpul somnului, este suficient sa te intorci pe cealalta parte pentru a beneficia de acelasi confort.

Medicii recomanda ca in timpul sarcinii, pozitia de somn sa fie pe partea stanga si cu genunchii indoiti, acest lucru asigurand fatului o oxigenare optima. Perna ofera suport suplimentar pentru adoptarea acestei pozitii, bratul drept al pernei putand fi pozitionat in spate ca un opritor, ce impiedica intoarcerea pe partea dreaptain timpul somnului.

Perna este adresata Confortului si rafatului gravidelor - prin forma sa ergonomica o ajuta pe mamica sa isi gaseasca pozitii cat mai comode si corecte pe masura ce sarcina avanseaza.

Perna este un punct de sprijin pentru burtica pe durata somnului si nu numai, inconjurand perfect burtica si protejand-o.

Perna imbunatateste si asigura circulatia normala a sangelui , asigurand o pozitie corecta in timpul somnului. Perna este foarte lata asigurand suport optim atat capului cat si intregului corp in timpul somnului.

Perna stimuleaza relaxarea musculaturii intregului corp. Este o perna multifunctionala .

Datorita multiplelor pozitii in care poate fi asezata si folosita, asigura un confort optim, fie ca vrei sa citesti, sa te uiti la televizor, sa asculti muzica, sa dormi, sau pur si simplu sa meditezi.

Dupa nastere perna devine un real ajutor pentru alaptarea bebelusului .

Perna il sustine perfect pe durata alaptarii si nu numai, eliminand astfel fortarea muschilor abdomenului, mainilor si spatelui.

In primele luni de viata si pana la varsta de un an a bebelusului, perna poate fi utilizata ca un sprijin pentru momentele in care vreti sa il asezati in fundulet sau ca aparatoare anti-rostogolire in momentele in care sta pe spate si exploreaza lumea.

Perna de familie - perna nu este exclusiv o perna pe care doar femeile insarcinate o pot folosi. Poate fi folosita de asemenea de catre toti membrii familiei pentru relaxare si pentru un somn reconfortant.

Perna este extrem de utila si la deplasarile cu masina, atat pentru gravidute, cat si pentru ceilalti membri ai familiei.

Pasagerul din dreapta sau cei din spate se pot bucura de relaxare si confort sporite pe durata calatoriei, putand adopta diferite pozitii in masina cu ajutorul pernei.

Modalitati de intretinere husa exterioara:  Se spala la 40C automat. Nu se folosesc inalbitori chimici. Se calca la max. 130.

Perna se poate spala automat. Se poate spala chiar si la 90 daca se doreste acest lucru, umplutura Superball permitand acest lucru fara a-si pierde proprietatile de elasticitate. Nu se folosesc inalbitori chimici. Nu se calca.

Produs realizat in Romania.