Perna termica pentru copii cu husa ursulet si recipient pentru apa calda sau rece 0,8L

72Lei

Perna termica pentru copii cu husa ursulet si recipient pentru apa calda sau rece 0,8L

Cod: SANG16659
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Perna termica pentru copii cu husa si recipient pentru apa calda sau rece, poate fi folosita pentru un somn linistit, pentru calmarea diverselor afectiuni, in caz de raceala, pentru colici sau pentru ameliorarea durerilor cauzate de lovituri, contuzii, entorse sau muscaturi de insecte. Perna termica pentru copii contine un recipient din cauciuc natural care poate fi umplut cu apa calda sau rece, in functie de necesitate. De asemenea, perna termica contine o husa delicata din material moale, placut la atingere, cu diverse figurine aplicate. Produsa in Germania de firma Sanger, aceasta perna termica poate fi utilizata la orice varsta a copilului dvs.  sub supravegherea unui adult.
 
Beneficii perna termica pentru copii cu husa si recipient pentru apa calda sau rece:
Un produs care utilizeaza beneficiile naturale ale terapiei calde sau reci;
Cand folositi produsul pentru terapia calda (umpleti recipientul cu apa calda), acesta ajuta la ameliorarea somnului, alinarea diverselor afectiuni ale tractului digestiv, amelioreaza afectiunile cauzate de raceala sau gripa, frisoane etc.;
Cand produsul este folosit pentru terapia rece (umpleti recipientul cu apa rece), acesta amelioreaza durerile cauzate de mici lovituri, entorse, umflaturi cauzate de contuzii sau muscaturi de insecte, in caz de febra, dureri de cap, sau pentru un somn racoros;
Recipient din cauciuc natural, extrem de rezistent si bun izolator, produs in Germania;
Mentine temperatura apei (calda sau rece) pana la 2,5h ore;
Husa poate fi spalata manual la 30°C, facand produsul reutilizabil pentru un timp cat mai indelungat.
Instructiuni de utilizare perna termica pentru copii cu husa si recipient pentru apa calda sau rece:
Inainte de a utiliza produsul, scoateti recipientul pentru apa calda sau rece din husa si verificati-l pentru fisuri, sparturi, zgarieturi sau ale semne de deteriorare. Verificati capacul cu filet si garnitura acestuia pentru eventuale semne de uzura sau deteriorare inainte de utilizare. Dupa ce umpleti recipientul infiletati capacul corect si strangeti-l pana observati ca nu sunt semne de scurgere a apei din acesta. Incalziti apa intr-un fierbator de apa, utilizand apa rece de la robinet. Nu umpleti flaconul  din robinetul de apa calda, aceasta putand cauza materialului prin depunerile de calcar. Nu utilizati apa fiarta pentru a evita riscul de arsuri. Daca apa este prea fierbinte, completati cu apa rece de la robinet. Temperatura recomandata a apei nu trebuie sa depasasca 50°C. Nu umpleti recipientul cu apa pana la refuz. Verificati daca nivelul apei este sub nivelul gatului recipientului si abia apoi inchideti capacul.
 
Folosirea in conditii de siguranta:
Nu utilizati acest produs umplut cu apa intr-un pat cu patura electrica sau in apropierea altor dispozitive electrice. Nu presati prea tare produsul si nu va asezati pe acesta cand este umplut cu apa. Nu introduceti acest produs in cuptorul cu microunde, in cuportul cu gaz, direct pe un radiator sau pe alta sursa de caldura. Nu introduceti alte substante chimice sau chiar sare in contintul apei, riscand astfel scurtarea duratei de viata a produsului. Copii, persoanele cu dezabilitati sau bolnave nu vor utiliza acest produs fara supravegherea unui adult.
 
Evitati arsurile cu apa fierbinte! In cazul in care acestea apar, contactati un medic. Arsurile pot surveni cand umpleti recipientul din cauciuc prea mult sau cu apa prea fierbinte. Totodata, acestea pot surveni cand tineti recipientul pentru apa direct pe zona afectata, fara husa, sau cand il tineti pentru mai mult de 15 minute pe o zona a corpului fara a-l misca.
 
Instructiuni de depozitare perna termica pentru copii cu husa si recipient pentru apa calda sau rece:
 
Cand intrerupeti utilizarea acestei perne termice pentru copii, scoateti recipientul pentru apa din husa, desurubati capacul si scurgeti apa din acesta. Apoi depozitati recipientul, fara capac si cu gatul in jos, pentru a scurge toata apa. Nu depozitati recipientul cu apa in acesta. Depozitati recipientul la loc uscat, racoros, departe de razele directe ale soarelui si de substante chimice sau uleiuri care pot afecta integritatea produsului.
 
Durata de viata a recipientului pentru apa calda este de cca 1 an in caz de utilizare frecventa. Astfel, dupa aceasta perioada verificati integritatea recipientului verificand de fiecare data dupa umplere daca exista scurgeri din acesta. Acest produs nu este o jucarie, de aceea, utilizati-l in prezenta unui adult.
 
Dimensiuni recipient din cauciuc 25x15cm
 
Capacitate recipient din cauciuc 0,8L
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!