Descrierea produsului

Surprinde esența unui punct de reper istoric din Londra cu setul 21045 Trafalgar Square LEGO® Architecture.

Primindu-și numele în cinstea Lordului Horatio Nelson după victoria sa în 1805 asupra flotei lui Napoleon, piața a devenit în timp o atracție turistică populară și o locație preferată pentru adunările politice și comunitare.

Această interpretare detaliată LEGO înfățișează Galeria Națională cu dom și fațada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancată de 4 lei, celebrele fântâni ale pieței și cele 4 socluri ale sale.

Secțiunile din spatele construcției Galeriei Naționale pot fi îndepărtate pentru a accesa un interior detaliat, incluzând o statuie și picturi din cărămizi.

Bordurile mărginite de copaci, stâlpi de iluminat ornamentați, 2 autobuze din Londra, 2 taxiuri negre și o placă de bază din plăci înfățișând piața și străzile din jur întregesc modelul.

Finisat cu o placă de identificare decorativă, acest set de construcție de colecție oferă o experiență de construcție plină de satisfacții tuturor celor interesați în arhitectură, călătorii, istorie, și poate fi o piesă centrală emblematică pentru casă sau birou.

Avertisment: Contine piese mici! Pericol de sufocare!

Varsta recomandata: +12 ani