Descrierea produsului

Inca din primele luni de viata, daca bebe s-a nascut iarna, aveti nevoie de o plapuma si pernuta moale, din materiale de calitate. Setul pentru bebe este umplut cu microfibra si are un exterior delicat din bumbac 100%. Cele 2 piese sunt sigure, fara alergeni si pot fi spalate la 60°, astfel incat sa va asigurati ca bebe intra in contact cu o suprafata curata si moale.

Pilota si perna Baby Dan sunt certificata Oeko-Tex conform standardelor europene de calitate si siguranta. Materialul dens nu permite acumularea de praf sau alti factori alergeni facandu-l alegerea perfecta pentru bebelusi.

 

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Pilota si perna bebelusi BabyDan 67x100cm / 40x45 cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra