Descrierea produsului

Pompa de san manuala BEBUMI BM1 este perfecta pentru alaptare. Datorita acesteia se stimuleaza lactatia in cel mai placut mod, creandu-se senzatia de alaptare naturala. Avantajul pompei de san manuala este ca, pe langa colectarea laptelui, aceasta amelioreaza durerea mameloanelor, previne ombilicarea sfarcurilor si creeaza o experienta de alaptare mai frumoasa.

Beneficii:

  1. Design inovativ si forma ergonomica

Designul pompei asigura utilizarea usoara a produsului. Dupa pompare, laptele curge direct in biberonul care are tetina adaptata perfect dupa bebe. Datorita asamblarii rapide, toate piesele pot fi usor separate si curatate in masina de spalat vase sau cu detergent.

  1. Confort

Pompa de san manuala are un design unic ce asigura confort maxim datorita pozitiei ce poate fi luata in timpul pomparii. Laptele poate fi pompat in timp ce mama sta asezata, detinand controlul total asupra intensitatii pomparii.

  1. Siguranta

Materialul din care este confectionata pompa este inofensiv. Desi baza materialului este polipropilena, aceasta nu contine bisfenol de tip A sau alte substante toxice ce ar putea pune in pericol sanatatea micutului si a mamei.

  1. Toate substantele nutritive pentru Bebe

Laptele matern este extrem de important in alimentatia micutului. Acesta contine toate substantele nutritive necesare unei dezvoltari sanatoase si ajuta la formarea anticorpilor sanatosi in organism. Datorita pompei de san manuala, laptele matern poate fi colectat oricand si stocat, astfel incat bebe sa primeasca la timp toate substantele hranitoare.

  1. Stocarea laptelui

Laptele poate fi usor colectat si pastrat la frigider sau congelator pana la doua saptamani. Inainte de hranire, acesta se incalzeste si bebe primeste toate substantele nutritive la timp. Dimensiunile reduse si forma compacta a pompei, permite transportarea acesteia si pomparea in orice loc.

Timp de utilizare:

Primele 6 luni de viata a lui bebe.

Pompa de san se recomanda a fi utilizata de la 0-6 luni de viata a micutului.

Doar dupa primele sase luni de viata, se pot adauga treptat si alte suplimente alimentare.

Specificatii:

Tip: manuala

Numar pompe: una (simpla)

Material: polipropilena (fara bisfenol)

Culoare: alb /transparent

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil.