Premergator Fiesta Grey/Mint

Cod: 41610
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 1 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Micutul va descoperi o lume fascinanta alaturi de premergatorul Fiesta de la ZOPA.

Intocmai ca un mic explorator, va aduce numai distractii si micutul isi va croi drum prin casa, alaturi de prietenii veseli si colorati.

Consola de pe premergator emite lumini si sunete il va ajuta sa se joace ore in sir. Primii pasi sunt cei mai importanti iar premergatorul Fiesta este insotitorul ideal !

DISTRACTIV

Primii pasi ai micutului tau pot si siguri, dar si distractivi. Una din cele mai frecvente provocari pentru micut este sa isi capete independenta in ceea ce priveste mersul. Gratie premergatorului Fiesta, bebelusul va invata sa mearga, bucurandu-se de clipe distractive. Jucaria electronica sub forma de volan este distractiva si detasabila. Aceasta emite lumini si diverse sunete, iar jucariile o sa il ajute sa isi dezvolte imaginatia si functiile motorii. .

SIGUR

Premergatorul este prevazut cu sistem de frane pentru a preveni o eventuala cadere sau alunecare. Este fabricat din materiale solide. care il vor face sa reziste pentru un timp indelungat, indiferent de cat de mult este folosit. Spatarul scaunului este inalt si confortabil, fabricat din materiale moi care ofera sprijin copilului pentru a invata sa isi mentina spatele drept pe masura ce face primii pasi. Husa sezutului este detasabila si lavabila.

INTERACTIV

Premergatorul il va provoca pe micut sa isi dezvolte functiile motorii intr-o maniera distractiva si interactiva. Jucariile sunt distractive si vor intregi distractia celui mic.Manerul de pe spatarul premegatorului ii ofera functia de ante-premergator si il va ajuta pe bebelus sa isi practice mersul si atunci cand nu este asezat in premergator. Inaltimea este ajustabila in 3 trepte diferite, pentru ca micutul tau sa se poata deplasa in voie, pe masura ce creste.

Se recomanda utilizarea de la 6 luni

Greutate maxima admisa: 12 kg

Certificare EN 1273

Consola de pe premergator necesita doua baterii tip AA (nu sunt incluse in pachet)

Material roti : siliconice / spate si plastic / fata

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!