Descrierea produsului

Caracteristici:

* Jucarie distractiva, varsta recomandata + 3 ani
* Apasa mana mea stanga ca sa dam drumul la vorba, adica sa chat-uim!
* Cand becul rosu este aprins, vorbeste cu mine, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti voi spune eu.
* Zi ceva ca sa zic si eu!
* Vorbeste cu Chatimal de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! El va spune dupa tine, pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu!
* Chatimal are efect distractiv garantat!
* Adulti sau copii, Chatimal va va face pe toti sa izbucniti in ras!
* Oscar este un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, Oscar este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur. Oscar nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si el, la randul lui va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina.

* Produsul si culorile pot varia.
* Pastrati ambalajul pentru referinta ulterioara.
* Jucaria se opreste singura dupa 30 de secunde pentru a economisi energia bateriilor
* Functioneaza cu 3 baterii AAA / LR03 (incluse).


Avertisment: NU tineti jucaria prea aproape de ureche. Folosirea incorecta poate dauna auzului.
Avertisment: Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Prezinta pericol de sufocare.

 

Varsta recomandata: + 3 ani

Dimensiune: 20 cm