Descrierea produsului

Jucarioara este o girafa draguta si colorata care,prin miscarea corpului,scoate sunete de clopotel. Urechiusele fosnitoare si chipul sau adorabil,fac din aceasta jucarioara un prieten de nedespartit.
Bebelusul va adora aceasta jucarie colorata. Se va delecta cu sunetele minunate scoase parca de un clopotel animat de adierea vântului,de piciorusele fosnitoare si de textura catifelata a materialului din care este confectionata girafa.
Caracteristici:
* Picioruse fosnitoare
* Sunete de clopotei animati de adierea vântului.
Mod de folosire:
* Prindeti clestisorul de plastic al jucariei de patutul bebelusului,de carucior sau de balansoar.
* Puiu de girafa poate fi folosit si ca jucarie vioaie.

Știai ca?
Atunci când bebelusul încearca sa atinga jucaria agatata în fata sa,întregul sau brat exercita actiunea respectiva,fapt ce detemina întarirea muschilor începând cu cei ai umarului si continuând cu cei pozitionati pe restul bratului. Acest tip de muschi fac partea din categoria de muschi care mai târziu vor fi folositi pentru dezvoltarea functiilor motorii de baza.

Recomandari pentru dezvoltare pe diferite categorii de vârsta:
2-4 luni
Bebelusul poate atinge sau lovi jucaria agatata în fata sa,aceasta începând astfel sa se balanseze si sa scoata sunete placute,ceea ce-l determina sa încerce din nou.
4-10 luni
Pe masura ce reflexul de a apuca obiectele din jurul sau dispare,acesta fiind înlocuit si îmbunatatit în permanenta de controlul asupra mânutelor sale,bebelusul capata încredere sa loveasca jucarioara pentru ca aceasta sa scoata sunete amuzante.

Info:
Material: polipropilena si poliester.
Dimensiuni: 31 x 5 cm.

Acest produs dezvolta: Simturile,Functiile motorii complexe,Functiile motorii de baza,Gândirea si EQ-ul (Inteligenta emotionala).