Descrierea produsului

Timp de lucru:2 ore. Primii pasi in broderie. Folositi acul cu varf tesit pentru a conduce firul prin gaurile de pe sablonul pretiparit. Contine: 1 sablon de plastic pretiparit, o rama foto, fire de broderie colorate, ac si instructiuni.
Sablonul de plastic este un ghid ideal e broderie pentru copiii de gradinita. Face posibila broderia simpla si rapida fara un stres prea mare. Dimensiunile sunt ideale pentru mainile copiilor. Acul de plastic are varful tesit.
Broderia: Treceti firul prin ochiul acului si faceti un nod la capatul mai lung asa incat sa nu scape din sablon. Impingeti acul prin prima gaura de pe randul de jos si impingeti acul prin cea de-a doua gaura din randul al doilea de sus si trageti firul. Repetati procesul: de jos prin a doua gaura in primul rand si de deasupra prin a treia gaura in al doilea rand etc. Broditi tot sablonul in functie de culorile printate. Daca unul din fire se termina sfarsitul acestuia trebuie atasat pe spatele broderiei. Pentru a realiza aceasta trageti firul prin ultimele doua bucle din nou si trageti bucata de fir ramansa prin spatele broderiei. Taiati firul in exces. Rama: Plasati broderia in rama de poza din spate si fixati-o cu micile cleme. O puteti agata cu ajutorul carligului triunghiular.

Interzis copiilor sub 3 ani datorita riscului de inghitire a pieselor mici.
A se deschide in prezenta unui adult.
Culorile si caracteristicile produsului vor varia fata de ilustratii.
Dificultate 2 din 4.