Descrierea produsului

Proiectorul de buzunar cu dinozauri se poate transforma usor in lampa de veghe.

Racheta in stil retro proiecteaza 24 de imagini spatiale NASA color.

Descopera universul cu propriul tau proiector camera Outer Space. Vezi 24 de fotografii cu acest proiector fascinant, care se transforma, de asemenea, intr-o lampa de veghe cu lumina difuza.

Utilizati proiectorul de inalta calitate pentru a vizualiza 24 de fotografii NASA, inclusiv astronauti, rachete, planete si nebuloase.

Roteste usor pentru a vedea cele 24 de fotografii diferite, care proiecteaza pe tavan imagini de pana la un metru latime.

Noaptea Outer Space devine o lampa de veghe cu lumina difuza. Cititi informatii fascinante despre fiecare fotografie NASA in brosura colorata. Proiector de inalta calitate ce deschide o fereastra in spatiu.

Jucariile Brainstorm sunt jucarii STEM educative, interactive si distractive, care aduc impreuna o serie de obiecte fascinante. Jucariile STEM includ stiinta, tehnologia, ingineria si matematica si incurajeaza copiii sa exploreze si sa dezvolte o pasiune pentru aceste materii. Scopul jucariilor Brainstorm este de a distra copiii, dar si de a-i inspira pentru a afla mai multe despre mediul lor inconjurator.