Puzzle 3D Hexapod Explorer

Cod: GADW_00001504
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: +9 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Esti pregatit pentru cel mai tare puzzle mecanic 3D  disponibil de pe piata? Iti prezentam Ugears Hexapod Explorer: parte insecta, parte robot, parte extraterestra.
Condus de un motor puternic cu arc, Hexapod Explorer poate merge pana la 3 metri pe propriile picioare, fara a avea nevoie de o roata auxiliara sau de sustinere, asa cum au alte modele.
Abilitatea de a suporta propria greutate numai pe picioare, permite Hexapod Explorer sa mearga pe un teren usor accidentat, ca un extraterestru care iese din capsula pentru a explora lumi noi.
O alta caracteristica uimitoare care face ca paianjanul nostru să fie unic este ca Hexapod Explorer are mai multe viteze. Puteti face robotul sa se strecoare, sa se tarasca sau sa se scuture la orice viteza doriti!
Cand Hexapodul se opreste din mers, ridica-l si urmareste cum picioarele prind viata si se agita, la fel cum ar face o insecta, un crab sau un paianjen adevarat.
 
Acest Hexapod Explorer isi ocupa locul ca un campion printre familia uimitoare a puzzle-urilor 3D si minunilor mecanice din lemn.
Am creat un robot care merge, pur mecanic, din lemn, fara componente electronice.
La Ugears credem ca designul ar trebui sa fie elegant, in toate sensurile cuvantului – simplu, inteligent si frumos de privit.
Dupa cum a spus Theo Jansen, „Zidurile dintre arta si inginerie exista doar in mintea noastra”.
Ne-am angajat sa surprindem si sa incantam clientii din 85 de tari de pe cinci continente, cu modele care au acel element „Uau!”.
 
Suntem norocosi sa traim intr-o epoca interesata de explorarea spatiului si a progresului tehnologic rapid.
Primii pasi ai omenirii pe o alta sfera cereasca au fost in 1969, cu Apollo 11.
Din 1997 pana in prezent au existat sase rover-uri lunare, diferite care au functionat pe planeta rosie.
Imagineaza-ti ca esti comandantul unei misiuni de explorare a Planetei X.
Un rover poate face doar fotografii si poate lua probe de-a lungul drumului sau.
Dar imagineaza-ti daca ambarcatiunea ta de debarcare ar putea elibera o armata robotica de exploratori Hexapod pentru a trece peste suprafata noii planete testand solul, colectand probe de roca, cautand forme de viata extraterestre.
In fiecare noapte, Hexapozii se odihnesc si in fiecare zi se reincarca si prind viata, continuandu-si explorarile si lucrarile stiintifice.
Poate soseste un lander dintr-o alta civilizatie de pe o alta planeta, vede hexapodele si crede ca acestea sunt forma de viata dominanta pe planeta X!
 
Modelul DIY din lemn Hexapod Explorer are 388 de piese si are un arc metalic puternic care alimenteaza actiunea de mers a robotului si protectie pentru picioarele din cauciuc, pentru o deplasare mai buna pe suprafetele netede.
Timpul de asamblare este de aproximativ 8 ore. Arcul intern este infasurat intr-o cheita de activare situata pe burta.
Cu acest mecanism nu trebuie sa tii cheia in timp ce rasucesti pentru a preveni alunecarea – energia este stocata la fiecare rasucire, fara alunecare, pana cand arcul este complet incarcat.
Hexapod Explorer poate trece pentru obstacole de 1-2 cm.
Pune modelul in sus, seteaza-l, alege viteza dorita folosind cadranul de pe capul Hexapodului, apoi elibereaza comutatorul „du-te” din spate pentru a pune modelul in miscare. Poti schimba viteza oricand.
 
De multe ori iti gasesti inspiratia in natura.
Trei perechi de picioare imbinate sunt un design foarte stabil pentru a traversa tot felul de terenuri, asa ne putem da seama de ce insectele au avut atat de mult succes in colonizare, aproape la fiecare metru patrat al planetei.
Credem ca Hexapodul seamana cel mai mult cu un paianjen. We love our Hexapod!
 
Cauti o jucarie sau un decor de Halloween? Ai un copil, o nepoata, un nepot sau un vecin care se ocupa de robotica?
Copiilor si adultilor le va placea sa construiasca Hexapod Explorer si sa-l vada la viata in timp ce face primii pasi.
Construirea modelelor Ugears este o modalitate excelenta de a invata principiile de baza ale stiintei si ingineriei, inclusiv principii din biologie, cum ar fi locomotia animalelor.
Ne place cand familiile se reunesc pentru a lucra la un proiect Ugears.
Cand parintii si copiii petrec timp asambland o jucarie mecanica grozava precum Hexapod Explorer, ei au bucuria de a crea ceva impreuna, apoi distractia de a se juca impreuna cu el.
Construirea de modele este, de asemenea, o modalitate excelenta de a dezvolta competenta mecanica, de a invata cum sa rezolovi problemele si de a invata cum sa urmaresti instructiuni detaliate, ilustrate (o abilitate utila pentru copii si adulti).
 
Ugears Hexapod Explorer este o idee de cadou unica pentru prietenii sau membrii familiei tale care iubesc natura, insectele, robotii, construirea de modele, proiectele noastre, puzzle-uri sau pentru oricine apreciaza designul mecanic, care este remarcabil.
 
 
Dimensiunea modelului: 27*22*9.5 cm 
Dimensiunea ambalajului: 37.8*17*2.8 cm 
Numar de componente: 388 
Timp estimat pentru asamblare: 8 ore 
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!