Puzzle 3D Mini-biplane

Cod: GADW_00001897
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: +9 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Cand acesti mecanici talentati de biciclete si-au propus sa construiasca primul avion mai greu decat aerul cu motor, aveau nevoie de aripi, dar sa fie usoare si puternice.
Au mers cu un design de biplan, vazut la primele deltaplanuri. Biplanurile au doua aripi fixe, una peste cealalta, conectate cu niste suporturi; contravantuirea permite o structura mai usoara a aripii.
 
Ugears este cunoscut pentru producerea de modele frumoase din lemn de bricolaj, caracterizate printr-o sensibilitate aparte.
Bineinteles, cand am decis sa adaugam un fluturas la colectia noastra de modele „Easy” pentru tinerii modelatori, nu am rezistat frumusetii si semnificatiei istorice a biplanului.
Modelul Ugears Mini Biplane este atat o jucarie distractiva, cat si un obiect decorativ atractiv de asezat pe raft.
Am optat pentru un design deschis, facand Mini-Biplane-ul usor si transparent, dezvaluind functionarea interioara a modelului.
 
Modelul din lemn Mini-Biplane are o elice care se roteste si este alimentat de un motor cu banda de cauciuc – doar trageti modelul inapoi de-a lungul unei suprafete pentru a-l infasura, apoi eliberati si urmariti cum merge!
Nu este nevoie de adeziv sau unelte speciale pentru a asambla acest kit de bricolaj, doar impingeti piesele pre-taiate din scandurile lor din lemn si prindeti-le impreuna.
Cand asamblati modelul de avion, amintiti-va sa slefuiti usor si sa faceti cu ceara partile in miscare pentru a le face sa functioneze fara probleme.
 
Aspectul de jucarie al modelului si mecanica simpla fac din Mini Biplane un excelent model de pornire si o introducere in lumea fascinanta a puzzle-urilor 3D Ugears, a automatelor, a robotilor.
Pe masura ce copilul dumneavoastra invata sa construiasca aceste puzzle-uri mecanice incantatoare si captivante, el isi va dezvolta si cunostintele mecanice.
 
Dimensiune model: 15*13*8 cm
Dimensiune pachet: 21*9,2*2 cm
Numar de componente: 84
Timp estimat pentru asamblare: 1 ora
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!