Descrierea produsului

Quilling - tehnica spiralarii hârtiei

Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice,idei,descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului,pictura pe sticla,însirarea de margele. Ideile creative pot fi puse în practica atât de catre copiii de gradinita sau scolari,precum si de catre adultii pasionati de hobby creativ. Cartile au o prezentare prietenoasa,sunt tiparite în policromie,format 16,5 x 19,5 cm sau 16,5 x 23,5 cm,32 pagini.

Chiar daca la noi nu este înca foarte raspândita,tehnica spiralarii fâsiilor de hârtie sau quilling este cunoscuta si utilizata de secole.

Ce presupune aceasta tehnica? Fâsiile de hârtie se spiraleaza cu o unealta simpla,li se dau diferite forme,apoi se lipesc. Cu aceasta tehnica se pot decora cutii,panglici,felicitari,etc.

în aceasta carte se gasesc modele pentru fiecare anotimp,astfel atât mesele de Pasti,petrecerile în aer liber din timpul verii,serile de toamna,cât si sarbatorile de iarna se pot înveseli cu decoratiuni pentru mesele festive sau pentru ferestre.