Robot bucatarie bebelusi steamer si blender Neno

659Lei

Robot bucatarie bebelusi steamer si blender Neno

Cod: NENOCIBO
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Acest blender este conceput pentru mamicile active, care doresc sa gateasca sanatos si rapid.

Cibo va ofera posibilitatea de a gati intreaga masa a bebelusului cu un singur dispozitiv, fara sa fie nevoie sa fierbeti legumele sau fructele in vase separate.

De asemenea blenderul nostru este conceput cu gandul la mamele care pretuiesc ordinea si confortul, fiind extrem de rapid si usor de curatat.

MANCARE SANATOASA PENTRU COPII

Neno Cibo este un ajutor de nadejde in pregatirea mancarii rapida si sanatoasa pentru bebelusi. Un avantaj al folosirii blenderului Neno Cibo este dat de prospetimea si gustul meselor, dar si de faptul ca te ajuta sa economisesti timp, pentru ca intreg procesul este extrem de rapid: legumele sau fructele se taie bucati si se pun la aburi, iar apoi se utilizeaza blenderul pentru a obtine un piure fin si delicios.

FUNCTIE DE MIXARE SI TOCARE

Neno Cibo are functii de mixare. Aceasta functie permite setarea intensitatii in functie de preferinta dumneavoastra. Blenderul Neno Cibo este echipat cu o functie de tocare, care poate procesa bucati mari de alimente. Tot ce trebuie sa faci este sa pornesti functia de tocare, iar blenderul isi face treaba, in timp ce tu ai putin timp de relaxare.

FUNCTIE DE GATIRE LA ABURI

Neno Cibo este echipat cu functia de gatire la abur, functie care pastreaza mai bine calitatile nutritive ale alimentelor. In acest fel, poti prepara mancaruri mai sanatoase si mese mai hranitoare, economisind timp. Toate functiile incorporate sunt concepute in asa fel incat, mancarea sa isi pastreze valorile nutritive. Neno Cibo are un ecran mare cu un panou de control si butoane care il fac intuitiv de utilizata.

PORTABIL

Neno Cibo are un design modern si este usor, motiv pentru care il poti lua cu tine in orice calatorie doresti. Aparatul se aseaza pe un suport. Chiar si atunci cand il folositi la functia maxima, baza ii asigura o utilizare sigura.

USOR CA O JOACA DE COPIL

Blenderul nostru este conceput special cu gandul la functionalitate si la a economisi timp. O structura simpla si un ecran mare, usor de navigat, ceea ce face folosirea aparatului usoara ca o joaca de copil.

CURATARE AUTOMATA

Neno Cibo este echipat cu o functie de curatare automata, ceea ce iti va economisi timp si efort. Trebuie doar sa adaugati apa in dispozitiv si sa apasati butonul de curatare automata si sa turnati apa cand este gata.

Greutate: 2,62 kg

Dimensiuni: 31 × 18.8 × 31.3 cm

Putere: 130 W

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!