Descrierea produsului

Rochita tutu Printesa Rozelor

Rochita tutu Printesa Rozelor este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet , botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese  desprinsa din povesti, sau a unei zâne a rozelor sau a zorilor. Marimea  0-1 ani este perfecta ca si o rochita de botez, iar marimile mai mari ca si rochita de domnisoara de onoare.

Rochita tutu este compusa dintr-un corset de crochet elastic roz pal, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul roz pal sub forma de fâsii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul ofera volum rochitei, conferind  imaginea unei rochite de printese.

Corsetul din crochet elastic este delicat si se muleaza perfect pe corp datorita fibrei de elastan pe care o contine. El se poate întinde pâna la 10-15 cm si permite utilizarea rochitei tutu câtiva ani odata cu cresterea fetitei dvs.

Rochita tutu Printesa Rozelor are o stralucire deosebita datorita tulului roz aprins  cu paiete care se împleteste minunat cu tulul roz pal  si a volanasului din acelasi tul roz aprins  cu paiete aplicat pe corset.

Bretelele sunt realizate din satin de culoare roz pal,  sunt placute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorita si se fixeaza la spate cu câte un nasture . Pe corset în spate este aplicata  o fundita roz  de satin.

Toate accesoriile si bretelele sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irita pielea si deoarece sunt cusute, nu exista riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la marimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani si 43 cm la marimea 4-5 ani. 

 

 
Marime

A

Circumferinta bust

B

  Inaltime corset 

C

Lungime tul

0-1 ani

  30 cm - 45 cm  *

11cm - 12 cm

30 cm

2-3 ani

45 cm - 60 cm *

15 cm - 16 cm

35 cm

4-5 ani

45 cm - 60 cm *

17 cm - 18 cm

35 cm sau 43 cm **

6-7 ani

55 cm - 70 cm *

18 cm -19 cm

43 cm

Observatii :   

    * -intervalul È‹n care se   
È‹ntinde corsetul datorita
elasticitatii sale

 

  **- lungimea difera în functie      
de model (aceasta informatie
o gasiti în descrierea
fiecarei rochite)

  • Se recomanda ca rochita tutu sa se poarte cu o jupa sau cu ciorapei lungi, respectiv colanti. Pentru bebelusi si fetitele cu pielea mai delicata se recomanda purtarea unui body  pe sub corset pentru un comfort marit.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanta din cauza setarilor dvs de rezolutie PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

Manipulare:

Rochita tutu se poate pastra si depozita în cutia originala.

ÈŠnainte de utilizare, scoateti rochita din cutie, scuturati-o pentru a-i da volum, îndreptati fâsiile de tule din interior si exterior si agatati-o pe un umeras.

Tutu este un produs foarte delicat atât pe partea de corset elastic, cât si pe partea de tule sau de accesorii, de aceea se recomanda sa-l manipulati cu mare atentie.

Partea de corset elastic este cea mai pretentioasa, de aceea aveti grija sa nu o agatati sau rupeti, deoarece se poate destrama.

Anti sifonare:

Nu folositi niciodata fierul de calcat deoarece materialul de tul se poate topi!

În momentul în care partea de tul este sifonata mai tare, lasati tutu pe un umeras în baie, în aburi, timp de 15-20 minute.
O alta solutie este sa pulverizati pe partea de tul apa sau apa cu putin balsam.

Spalare:

Nu spalati niciodata tutu în masina de spalat!


Se recomanda sa spalati usor cu apa si sapun doar zona în care tutu este murdar. În cazul în care întregul tutu este murdar, spalati cu mâna întreaga suprafata, foarte delicat cu apa rece si sapun.
Clatiti usor cu apa. Puteti sa adaugati putin balsam la clatire, acesta are efect anti electrizare; lasati tutu la uscat pe un umeras si îndreptati toate fâsiile din tul pentru a se usca fara cute.

Anti electrizare: 

Tutu este  facut din nylon, deci electrizarea poate fi câteodata o problema din cauza umiditatii reduse a fibrelor. Pentru a preveni electrizarea, pulverizati putina apa pe fâsiile din tule din care e format tutu. Pentru rezultate mai bune se poate pulveriza cu o solutie din apa cu putin balsam de rufe.