Sac de dormit de muselina 0-6 luni model Berries

198Lei

Sac de dormit de muselina 0-6 luni model Berries

Cod: F100-09-06
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 17 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-6 luni
Pentru: Baieti si Fetite

Săculețul de dormit din muselină, model Berries, te ajută să creezi un mediu de somn mai sigur și mai confortabil pentru bebelușul tău.

Muselina este realizată din 100% bumbac organic, ceea ce înseamnă că este deosebit de moale, lasă pielea să respire și ține de cald, fără să supraîncălzească.

Țesătura aerată ajută la reglarea temperaturii corpului, menținând bebelușul confortabil în timpul somnului, indiferent de anotimp. 

Muselina din bumbac organic, precum cea din care este confecționat acest sac de dormit, este o țesătură hipoalergenică, ceea ce o face potrivită pentru pielea sensibilă a celor mici, reducând riscul de reacții alergice sau iritații. 

Sacul este o soluție rapidă care asigură un somn garantat bebelușului dar și mamei, care nu-și mai face griji că cel mic se va dezveli în timpul nopții.

Materialul și croiul săculețului de dormit permit bebelușului să se miște liber și confortabil în timpul somnului, un aspect important pentru o dezvoltare motorie sănătoasă.

Săculețul de dormit din muselină, model Berries, are o grosime de 1,1 TOG (bumbac subțire) și este de recomandat să îl folosești atunci când temperatura din cameră este între 21-24 de grade Celsius, iar bebelușul este lejer îmbrăcat. 

Material:

Muselină realizată din 100% bumbac organic. 

Lungime: 65 cm

Instrucțiuni de spălare:

Sacul de dormit din muselină, model Berries, este ușor de spălat, se usucă rapid, iar materialul rezistă bine la multiple spălări, continuând să ofere un confort sporit pielii sensibile a celui mic. 

Se spală la mașina de spălat, la o temperatură maximă de 30 de grade Celsius, la un ciclu delicat. Nu se calcă.

Fresk este un brand olandez recunoscut pentru produsele dedicate copiilor, practice, confortabile și plăcute la atingere.

Produsele se disting prin marca de calitate GOTS, recunoscută la nivel mondial, care garantează producția și prelucrarea bumbacului organic.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!