Sac de dormit din bumbac cu broderie pentru bebelusi Oita Roz 86 cm

139Lei

Sac de dormit din bumbac cu broderie pentru bebelusi Oita Roz 86 cm

Cod: 66062
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Marimi disponibile:

  • 80 cm
  • 85 cm

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 1 ani
Pentru: Fetite
Pentru părintii îngrijorați ca micuții lor ar putea sa resimta frigul peste noapte, producătorii au creat sacii de dormit pentru bebeluși, pe care sa ii folositi in deplina siguranta si care sa înlocuiască orice fel de "învelitori".
 
Bebelusii adormiti in sacul de dormit tind sa aiba un somn ceva mai linistit. Ii face sa se simta mai in siguranta, intr-un mediu mai asemanator cu cel intrauterin. In plus, sacul de dormit descurajează întorsul bebelusilor pe burta, ceea ce este un alt avantaj din punctul de vedere al siguranței. 
 
Designul este unul gandit punând pe primul loc confortul si siguranta bebelusului. Astfel, in parte de sus, sacul este croit ceva mai stramt, cu deschiderile pentru cap si maini avand diametre relativ mici, astfel incat produsul sa stea pe langa corp si sa tina cald, împiedicând alunecarea copilului înauntru. Pe de alta parte, spatiul generos oferit picioarelor ii permite copilului sa se foiască înăuntru dupa bunul plac.
 
Sacul are exteriorul si interiorul fabricate din țesătura densa de bumbac, intre care se afla umplutura ce consta intr-un strat de umplutură hipoalergenică BabySoft de ultima generatie, cu foarte bune proprietăți de izolare termica, responsabila pentru confortul de calitate superioara. Mai mult decat atat, el este tratat antibacterian, astfel incat sa ramana un mediu sigur si sanatos pentru bebelus, pentru o utilizare îndelungată in conditii de siguranta. 
 
Model adecvat pentru tot timpul anului, cu excepția zilelor foarte călduroase.
 
Lungimea sacului este de 80 cm, latimea de 52 cm, ceea ce inseamna ca il vei folosi, probabil, de la 6 luni pana la varsta de 12 luni. 
 
Poti schimba scutecul copilului fara sa fie nevoie sa il manevrezi prea mult deoarece se inchide cu fermoar, amplasat pe circumferința sacului de dormit, pe laterala, pana in partea de jos. In plus, pentru o mai usoara manevrabilitate, gasesti la nivelul umarului, bretea care se poate deschide (inchidere tip Velcro)
 
Intretinerea se face usor, prin spalare la temperatura scazuta si uscare naturala.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!