Descrierea produsului

Sac de dormit din colectia de iarna, marca DECORICIU, este cusut in atelierul nostru, din jersey organic la exterior si plus minky in interior. Are fermoar ascuns pe lateral iar la bretelute se prinde in capse. Acest sistem este unul comod pentru imbracat bebelusul. Materialele sunt foarte fine si placute la atingere, fiind totodata prietenoase cu pielea delicata a celor mici.
 
Sacul este foarte practic si poate fi folosit atat acasa, la somn cat si in plimbari. Acesta acopera bebelusul pe intreaga durata a noptii fara ca acesta sa fie dezvelit.
 
Modelul nostru are 80 cm si este potrivit bebelusilor si copilasilor intre 6 si 18 luni
 
 
Ce inseamna GOTS?
Global Organic Textile Standard (GOTS) este simbolul global al producției ecjoacaologice și responsabile din punct de vedere social a materialelor textile. A fost gândit de organizații internaționale de standardizare și lansat pe piață în anul 2006.
 
Sigiliul „GOTS organic” marchează produsele textile care sunt fabricate în proporție de cel puțin 95% din fibre naturale organice. Toate adaosurile chimice utilizate, ca de exemplu coloranții și materialele auxiliare, trebuie să îndeplinească anumite criterii de mediu și toxicologice relevante. De asemenea, standardele sociale minime sunt părți constituente ale standardului GOTS, fiind verificate.
 
Calitatea este premium, textura fiind foarte fina. Imprimarea digitală este facuta cu cea mai recenta tehnologie care garanteaza durabilitatea culorilor (cel mai mare scor din testul ISO Washing).
 
 
De ce sa alegi un sac de dormit Yellow Lions?
 
 
Pentru ca este cusut numai din materiale delicate si de calitate
Pentru ca mentine temperatura corpului si ofera confort in timpul somnului
Pentru ca reprezinta un mediu sigur si poate ajuta bebelusul sa adoarma mai repede in mediu nefamiliar (departe de casa)
Pentru ca ajuta bebelusul sa nu se dezveleasca
Pentru ca are partea de jos rotunjita, fiind mai larga permite copilasului sa-si miste mai usor piciorusele si sa se aseze intr-o pozitie comoda
 
 
Specificatii sac de dormit :
 
Varsta recomandata: 6-18 luni,
Dimensiuni: lungime 80 cm/latime 45 cm/inaltime 2 cm
Compozitie:   Material exterior: Jersey organic, Material interior: Plus minky 
 
 
Intretinere sac de dormit :
 
se poate spala in masina de spalat la temperaturi de 40 0C
 
 
Produs fabricat in Romania.