Sac de iarna Voksi Explorer Dusty Pineapple Flying

730Lei

Sac de iarna Voksi Explorer Dusty Pineapple Flying

Cod: 11005383-DPF
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Voksi® Explorer poate fi folosit de la nou-născuți până la vârsta de 3 ani. Voksi® Explorer a fost dezvoltat cu scopul de a combina toate funcțiile noastre cele mai căutate într-un sac de dormit care se potrivește atât în scaunele auto, cât și în sacul pentru cărucioare și poate fi folosit pe tot parcursul anului.
 
Voksi® Explorer este fabricat din materiale naturale și de calitate garantată, cum ar fi lâna și puful. Sacul de dormit are lână în partea din spate care asigură o temperatură confortabilă, conducând umezeala departe de corpul copilului.Voksi® Explorer este umplut cu puf, care asigură o izolație unică și ține de cald copilului. La exterior, sacul de dormit este acoperit cu BIONIC-FINISH®ECO, care face ca sacul să fie impermeabil în mod natural și îl va proteja împotriva zăpezii, vântului și ploii. Toate materialele din Voksi® Explorer sunt certificate OEKO-TEX®standard 100, clasa 1, care este o etichetă de calitate ce indică faptul că niciunul dintre materialele din produs nu conține substanțe chimice dăunătoare.
 
Cordonul din jurul zonei capului poate fi ajustat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor copilului dumneavoastră în diferite condiții meteorologice. Deschiderile laterale vă permit să pliați partea din față pentru o ventilație optimă și o vizibilitate bună atunci când copilul dorește să exploreze lumea în timp ce stă așezat. Sacul poate fi separat, iar partea din spate poate fi folosită ca suport pentru scaun sau ca și covoraș de joacă. Designul unic al deschiderilor pentru spătar permite ca acest sac să fie ușor de montat și utilizat în scaunele auto și în cărucioarele cu diverse hamuri. Materialul anti-alunecare din spate înseamnă că sacul rămâne la locul lui în cărucior. Atunci când este utilizat într-un scaun auto ca sac pentru scaunul auto, Voksi® Explorer oferă o izolație care înlocuiește îmbrăcămintea exterioară groasă. În acest fel, hamul din scaunul auto poate sta mai aproape de corpul bebelușului. Închiderea cu fermoar este cu desfacere rapidă, ceea ce asigură un acces ușor la copil în scaunul auto. Voksi® Explorer a fost testat în caz de impact în combinație cu scaunele auto BeSafe în poziția recomandată cu spatele la direcția de mers.
 
Caracteristici principale
Umplutură din puf și lână
Parte superioară protectoare
Poate fi utilizat în scaunele auto
Informații despre produs
Compatibilitate cu centurile de siguranță: Se potrivește cu centura în 5 puncte
Deschidere principală: Fermoare laterale
Lungime exterioară maximă: 105 cm
Lățimea exterioară maximă: 51 cm
Caracteristici: Respirabil; Rezistent la vânt; Impermeabil;
Compatibilitatea produsului: Scaun auto și cărucior
Sezon: Toamnă-Iarnă
Temperatură: Rece
Interval de vârstă: 0-3 ani
Materiale
Material exterior: 100% nylon
Material interior: 100% bumbac
Material umplutură inferioară: 100% lână
Material umplutură superioară: 70% puf, 30% pene
Material de umplutură: Amestec de lână și puf
BIONIC-FINISH®ECO
Pe lângă faptul că imită structurile hidrofobe din natură, BIONIC-FINISH®ECO permite, de asemenea, impermeabilitatea fără a conține fluorocarbon – exact așa cum se întâmplă în natură. Această soluție ecologică nu eliberează compuși fluoro-organici în atmosferă și, astfel, permite, de asemenea, un viitor mai bun pentru copiii noștri.
 
RDS,  Responsible Down Standard
Toate umpluturile de puf + pene utilizate în acest produs sunt certificate cu standardul Responsible Down Standard (010789). Această certificare asigură un tratament uman al animalelor de-a lungul întregului lanț de aprovizionare și, prin urmare, nu are loc nici un proces de jupuire pe viu.
 
RWS, Responsible Wool Standard
Toată lâna din acest produs este certificată cu standardul Responsible Wool Standard (010790) pentru a asigura bunăstarea oilor și cultivarea responsabilă a terenurilor pe care acestea pasc. De asemenea, se asigură că toată lâna este mulesing-free (fără suferință pentru oi).
 
Standard 100 Oeko-Tex® class 1
Datorită standardului 100 by Oeko-Tex® clasa 1 (1676-249), puteți fi siguri că fiecare componentă a produsului este monitorizată și sigură. Fiecare fir, nasture și țesătura au fost testate pentru substanțe nocive și, prin urmare, articolul este inofensiv pentru sănătatea umană.
 
Spălare și întreținere
・Partea superioară: A se spăla la 40°C, program delicat, folosind un detergent fără enzime, fără înălbitor, a se usca la căldură medie cu bile de uscare până la uscarea completă. 
 
・Partea din spate: A se spăla la programul pentru lână la 40°C, folosind un detergent pentru lână, fără înălbitor, a se usca la căldură medie cu bile de uscare până la uscarea completă.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!