Descrierea produsului

Rasfata fiecare animal la salonul pentru animale de companie din Heartlake !

Sarbatoreste inaugurarea grandioasa a salonului pentru animale de companie din Heartlake ! Toti sunt nerabdatori sa-l vada ! Ajut-o pe Emma sa-l samponeze pe simpaticul pudel alb al prietenei sale Joanna în baia cu spuma, apoi tunde-l si dichiseste-l pe masa rotativa. Foloseste uscatorul de par si periile ca sa arate perfect ! În timp ce Joanna o asteapta pe catelusa ei, ajut-o sa cumpere hrana noua pentru animale si o multime de accesorii din magazinul salonului. Apoi umple vasul cu apa de la robinet pentru a-i da de baut pudelului. Cu toate aceste accesorii si functii, poti rasfata cu adevarat toate animalele simpatice de companie din orasul Heartlake ! Include figurinele minipapusi LEGO Friends Emma si Joanna precum si un pudel.
- Include minifigurinele LEGO Friends papusi Ema si Joanna !
- Cu pudel, masa de îngrijire rotativa, cada, colivii, tejghea de magazin, stativ pentru accesorii, vas pentru apa si robinet !
- Include de asemenea accesorii mov pentru par, instrumente de îngrijire, hrana pentru animale, sticle ornamentate si pachete suspendate cu accesorii pentru animale !
- Cumpara tot ce-i trebuie animalului tau de companie !
- Roteste masa de îngrijire !
- Personalizeaza-ti modelul deplasând diferitele elemente în jurul magazinului !
- Piesele LEGO® Friends sunt total compatibile cu toate caramizile LEGO !
- Colectioneaza toate seturile LEGO Friends pentru o lume întreaga de distractie LEGO Friends !
- Minipapusile LEGO sunt figurine LEGO facute special pentru lumea LEGO Friends, ce pot fi personalizate si combinate în mii de moduri !
- Masoara peste 12 cm în înaltime, 13 cm în latime si 22 cm în lungime !

- Vârsta recomandata: 6 - 12 ani
- Numarul pieselor în cutie: 242
- Numarul minifigurinelor în set: 2