Descrierea produsului

Caracteristici:

- pentru copii de la 1 zi;

- efecte de lumina si sunet;

- material moale si placut la atingere;

- 20 de bile colorate incluse;

- posibilitatea de a crea un tarc de joaca;

Salteluta de joaca stimuleaza imaginatia copiilor, le atrage atentia si ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si manuale. Lasati copilul sa exploreze lumea cu toate simturile sale intr-un mod sigur.

In prima etapa a vietii copilasul sta intins pe spate, se joaca cu jucarii colorate asezate pe arcade. Jucariile agatate stimuleaza curiozitatea copilului si il incurajeaza sa se intinda si sa apuce jucariile. Ele sunt detasabile.

Cand copilul nostru incepe sa faca incet primele miscari, putem ridica peretii si cream un mic tarc. Copilasul va avea propriul loc de joaca si vei fi sigur ca el nu se va indeparta de locul respectiv.

Versiunea pentru copiii care pot deja sa se aseze independent, 20 de bile colorate vor servi drept completare perfecta a jocului, care vor dezvolta abilitatile motorii ale copilului si, in acelasi timp, vor invata sa distinga culorile.

Dimensiuni: 104 x 51 cm (l x H);

Produsul este ambalat intr-o cutie de transport special consolidata, toate elementele saltelutei sunt fixate corespunzator, astfel incat sa nu fie deteriorate in timpul transportului.

Dimensiuni pachet: 86.5 x 56 x 8 cm.

Greutate: 2 kg.