Descrierea produsului

Scaunul auto ARTHUR + SPS + ISOFIX este recomandat pentru grupa 0+/1/2 (0 -25 kg), respectiv de la 0 Luni pana la 7 Ani.
 
Sistemul Isofix este cel mai inovativ sistem de siguranta, care permite ca scaunul auto sa fie fixat in masina fara a se utiliza  centurile de siguranta ale masinii.
El este compus din 2 conectoare standard si un "Sistem superior de blocare", care se afla in spatele spatarului scaunului.
Sistemul Isofix oferă maximă protecţie în toate situaţiile de impact şi exclude riscul ca scaunul să alunece, să se răstoarne sau să se balanseze.
 
Caracteristici: 
- Scaun auto dotat cu sistem de fixare ISOFIX , cu indicator  pentru o prindere corecta si sigura.
- Ofera maximum de siguranta prin sistemul de protectie laterala SPS (Side Protection System).
- Sistem antibasculare (chinga cu fixare in portbagaj sau in spatele tetierelor banchetei).
- Dotat  cu sistem de tensionare si ghidare centuri.
 - Sistem dublu de siguranta la prinderea centurilor masinii de scaun DSS ( Duble Shaft Safety ).
- Intreg scaunul este reglabil (spatarul + sezutul), avand 5 pozitii diferite de inclinare, de la pozitia de calatorie pana la cea de somn.
- Scaunul auto este dotat cu un reductor special, ce se monteaza sub baza scaunului, ajutand la obtinerea unui grad mare de inclinare atunci cand este folosita pozitia de somn pentru grupa 0+.
- Dotat cu cotiere - ofera copilului are un confort sporit pentru sprijinirea bratelor .
- Reductoare de sezut, spate si cap detasabile si lavabile.
- Pernuta pentru spate este detasabila.
- Tapiteria este confectionata din piele (partile laterale) si material textil (interior) si este detasabila si lavabila.
- Tapiteria cu sistem “ CuddleMe “- contine un pad interior special, din burete , care are rolul de a reduce socurile, fiind in acelasi timp confortabil si placut la atingere.
- Centuri de siguranta multiple cu prindere in 5 puncte.  Inaltimea bretelelor centurilor de siguranta se regleaza in 4 pozitii.
- Pernute  moi atasate pe centurile de siguranta.
- Scaunul este destinat utilizarii in autoturisme dotate cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte si prevazute cu sistem Isofix.
 
 
Important: - pentru grupa 0+, respectiv de la nastere pana la aprox. 18 Luni se recomanda montarea scaunului auto pe bancheta din spate doar cu spatele catre directia de mers.
                     - pentru grupa 1 si 2 se recomanda montarea scaunului auto pe bancheta din spate doar cu fata catre directia de mers.
Montarea se realizeaza cu usurinta, respectand manualul de instructiuni primit la achizitia produsului. 
 
Dimensiuni : 50 x 47 x 75 cm 
Greutate: net 8 kg
 
Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranță și confort pentru copilul dumneavoastră.