Descrierea produsului

BeFix SP ofera 2 scaune auto in unul singur. Acesta acopera toate categoriile de vârsta,de la 3 la 12 ani (= sfârsitul cerintei pentru utilizarea unui scaun de masina),datorita perioadei lungi de utilizare si spatarului reglabil pe înaltime. Pentru grupa 3,spatarul nu are nevoie sa fie eliminat datorita tetiere sale reglabile.

Acesta a fost proiectat pentru un standard ridicat de siguranta,precum si pentru factorii ortopedici : pernute moi,scaunul auto are o forma anatomica ce asigura eliminarea oboselii pe parcursul unei calatorii mai lungi.
Folosit pana cand copilul a implinit varsta de 12 ani,spatarul ofera un confort suplimentar si siguranta cu tetiera reglabila pe inaltime,chiar si în eventualitatea unei coliziuni laterale.Înaltimea tetierei poate fi ajustata si astfel poate fi modificata optim pentru inaltimea corpului copilului.

In partile laterale ale tetierei exista niste cleme care protejeaza micul pasager de centura masinii,pentru a nu il incomoda sau rani in zona gatului. BeFix SP este echipat cu o husa moale,care se îndeparteaza usor si se spala.

Caracteristici :

- Tetiera are 7 ajustari pe înaltime;
- Cotiere confortabile;
- Protectie optimizata la impact lateral;
- Pozitionarea optima a centurii masinii prin intermediul sistemului de ghidare si fixare a centurii.

Specificatii tehnice:
- Dimensiunile exterioare (L x l x I): 47 x 44 x 68-79 cm;
- Dimensiuni interioare sezut (L x l): 34 x 27 cm;
- Înaltimea spatarului: 61-72 cm;
- Directia de montare: cu fata la sensul de mers;
- Greutate: 3,5 kg
- Clasele de greutate: 2-3,intre 15-36 kg;
- Sistemul de fixare: centura cu prindere in 3 puncte;
- Material: 100% poliester,lavabil pana la 30 ° C
- Montarea în masina: pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului din dreapta (in tarile in care legislatia permite acest lucru - in Romania legislatia nu permite asezarea copilului pe scaunul pasagerului din fata pana la 12 ani,decat in scaunele auto(scoici) puse cu spatele la sensul de mers cu airbagul dezactivat,intre 0 si 9kg. )