Descrierea produsului

Scaun auto Chicco Go-One Baby, Red, 12luni+

Grupa 1 (9-18kg, de la aproximativ 12 luni pana la 4 ani)

 

Scaunul auto Chicco Go-One este omologat conform normativei europene ECE R44/04 pentru grupa 1 de varsta (12 luni-4 ani). Dispune de un sistem ajustabil de siguranta (Adjustable Safety System ), acesta fiind reprezentat de un dispozitiv integrat care permite reglarea simultana a tetierei si a centurilor de siguranta ale scaunului auto in 6 pozitii distincte, dintr-o singura miscare. Acest tip de sistem este, pe de o parte, deosebit de practic pentru parinti atunci cand il monteaza in autovehicul si, pe de alta parte, sigur si confortabil pentru copil.

 

MODALITATE INSTALARE IN AUTOVEHICUL:

- Cu ajutorul centurilor de siguranta ale autovehicului, in sensul normal de mers al acestuia.

 

CARACTERISTICI:

- Scaunul auto Chicco Go-One dispune de un sezut spatios si un spatar confortabil, astfel incat copilul Dvs sa se bucure de fiecare moment petrecut in autovehicul alaturi de parintii sai.

- Tetiera si centurile de siguranta se regleaza in inaltime in 6 pozitii distincte, scaunul adaptandu-se astfel fiecarei etape de dezvoltare a copilului.

- Spatarul se regleaza in lungime in 5 pozitii distincte, oferit astfel confort sporit in conditiile in care copilul va dori sa doarma.

- Dotat cu centuri cu prindere in 5 puncte de siguranta. Acestea sunt confectionate dintr-un material anti-rasucire

- O instalare corecta a copilului in scaunul auto este data si de modul in care centurile acestuia sunt montate. Intotdeauna acestea vor fi tensionate cat mai aproape de  pieptul/umerii si  soldurile copilului. Niciodata centurile orizontale nu vor fi tensionate peste abdomenul copilului. In acest caz, reglati scaunul (centuri si tetiera) deoarece nu este fixat conform categoriei de varsta din care copilul face parte.

- Centurile de siguranta sunt dotate cu protectii pentru umeri, confectionate dintr-un material confortabil, antiderapant, special creat pentru a preveni rasucirea acestora. De asemenea sunt extrem de utile in cazul producerii unui accident, deoarece au capacitatea de a absoarbe socul produse de acesta.

- Sistemul ajustabil de siguranta faciliteaza reglarea simultana a tetierei si centurilor de siguranta ale autovehiculului, acesta fiind pozitionat in partea superioara din spatele spatarului.

- Materialul din care este confectionat scaunul auto Chicco Go-One:

   - Garanteaza maximum de confort si o pozitie corecta a capului, umerilor si sezutului, datorita insertiilor ergonomice.

   - Husa scaunului se poate inlatura si spala in masina automata, la 30 grade, fara centrifugare; nu necesita inlaturarea centurilor de siguranta ale scaunului auto, husa detasandu-se cu usurinta, fapt ce previne riscul montarii incorecte a acestora.

   - Materialul textil din care este confectionata husa garanteaza  o ventilare corecta, nepermitand copilului sa transpire.

 

INFORMATII TEHNICE:

Dimensiune: 41 * 69 (h) * 49 cm

Greutate neta: 8.5 kg