Descrierea produsului

Scaunul auto pentru copii Avionaut Glider Softy este recomandat grupei 9-25 kg si face parte din categoria scaunelor auto din ultima generatie, pentru a caror fabricatie au fost utilizate materiale de foarte buna calitate, rezistente si elegante. Alcantara este unul dintre aceste materiale, foarte apreciat, utilizat si in domeniul autoturismelor de lux. Indiferent de numarul de kilometri parcursi, copiii au nevoie de siguranta si trebuie protejati cu ajutorul unui scaun auto.
Este un scaun auto ultrasigur datorita materialului inovativ EPP - Impact Absorption System, cu un grad ridicat de absorbtie a socurilor.
Pernele confortabile si constructia solida sunt proiectate sa il protejeze in orice situatie.
Un atu al acestui scaun auto este sistemul ISOFIX integrat cu picior pentru podea, ce asigura o fixare ferma si sigura. Avantajele sistemului ISOFIX sunt siguranta marita, montarea si fixarea mult mai rapida a scaunului.

Caracteristici:
- producatorii au apelat la alcantara, un material textil super rezistent, confectionat din fibre ultrafine, cu durabilitate si rezistenta marita
- scaun ergomic, confectionat pentru a asigura protectie si confort maxim celor mici
- unghiul de inclinare reglabil permite copilului sa calatoreasca intr-o pozitie adecvata varstei sale. Scaunul auto copii este prevazut cu 3 pozitii de reglare a unghiului de inclinare.
- tetiera din spuma polipropilenica asigura o pozitie corecta si comoda pentru gatul si capul copilului, avand 8 trepte de reglare pe inaltime
- aripile laterale adanci ofera extraprotectie in caz de impact
- buzunar pentru instructiunile de utilizare
- pretensionatoarele pentru centura de siguranta permit o fixare mai stabila a scaunului auto
- ghidajele pentru centuri usureaza instalarea rapida si corecta in masina
- husa detasabila
- culori simple si moderne care se potrivesc cu orice tip de interior de masina
- designul modern, cu perne moi, fac calatoriile copilului Dumneavoastra confortabile si regleaza confortul termic si circulatia optima a aerului
- confectionat din materiale easy clean, ce sunt rezistente la patare si foarte usor de curatat
- centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte
- buton de ajustare a centurilor de siguranta

Acest scaun auto copii respecta standardele europene de securitate si siguranta, fiind omologat conform normativei europene ECE R44/04.

Dimensiuni:
(l x h x d): 44 x 66 x 53 cm
Greutate: 8,15 kg

Atentie: Instalati scaunul corect! Un scaun auto asigura protectia numai daca este instalat corect. Cercetarile arata ca doar 30% dintre scaunele auto pentru copii sunt instalate corespunzator in masini. Va rugam sa cititi manualul cu atentie pentru a evita greselile de instalare.