Descrierea produsului

Scaunul auto pentru copii Avionaut Expedition este recomandat grupei 9-25 kg, de la 9 luni-5 ani si face parte din categoria scaunelor auto din ultima generatie, pentru a caror fabricatie au fost utilizate materiale de foarte buna calitate, rezistente si elegante, din gama Royal si Softy.Indiferent de numarul de kilometri parcursi, copiii au nevoie de siguranta si trebuie protejati cu ajutorul unui scaun auto.
Avionaut reuseste mereu sa aduca pe piata produse de calitate, "crescand" frumos impreuna cu copilul dumneavoastra si asigurand mereu un maxim de confort si protectie.

Deoarece micutii nostri cresc repede, scaunul EXPEDITION este special creat pentru a acoperi aceasta necesitate. Sistemul de reglare a tetierei este integrat cu spatrul si cu protectiile laterale. Acest sistem permite ajustarea rapida, dar si precisa a scaunului la inaltimea si greutatea copilului, doar prin apasarea unui buton.

Scaunul auto copii Avionaut Expedition este sigur, confortabil si ideal pentru copii, putand fi reglat, permitand astfel copilului sa calatoreasca intr-o pozitie corespunzatoare pentru varsta sa. Este un scaun auto ultrasigur datorita materialului inovativ EPP - Impact Absorption System, cu un grad ridicat de absorbtie a socurilor.

Caracteristici:
- scaun ergomic, confectionat pentru a asigura protectie si confort maxim celor mici
- unghiul de inclinare reglabil permite copilului sa calatoreasca intr-o pozitie adecvata varstei sale. Scaunul auto copii este prevazut cu pozitii de reglare a unghiului de inclinare.
- tetiera din spuma polipropilenica asigura o pozitie corecta si comoda pentru gatul si capul copilului - aripile laterale adanci ofera extraprotectie in caz de impact
- pretensionatoarele pentru centura de siguranta permit o fixare mai stabila a scaunului auto
- culori simple si moderne care se potrivesc cu orice tip de interior de masina
- designul modern, cu perne moi, fac calatoriile copilului Dumneavoastra confortabile si regleaza confortul termic si circulatia optima a aerului
- confectionat din materiale easy clean, ce sunt rezistente la patare si foarte usor de curatat
- centuri de siguranta
- buton de ajustare a centurilor de siguranta

Acest scaun auto copii respecta standardele europene de securitate si siguranta, fiind omologat conform normativei europene ECE R44/04.

Dimensiuni: 44 x 66 x 53 cm (l x h x L)

Greutate: 12,15 kg