Scaun auto cu isofix 0-36 kg rotativ Coccolle Nerio Diamond black

999Lei

Scaun auto cu isofix 0-36 kg rotativ Coccolle Nerio Diamond black

Cod: 321085560
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Scaunul auto Nerio ofera o paleta larga de caracteristici care iti vor usura viata: grad mare de inclinare atat cu fata, cat si spatele la sensul de mers, rotire 360 grade, o instalare facila si intuitiva si posibilitati infinite de ajustare astfel incat sa fie singurul scaun de care veti avea nevoie din prima clipa si pana in ultima. 

Scaunul auto Coccolle Nerio a fost conceput pentru utilizare indelungata, acesta fiind recomandat pentru toate grupele de greutate. Desi aceasta caracteristica te salveaza de la o multime de cheltuieli, nu s-a facut rabat la materialele utilizate si la confortul oferit copilului.

Gratie celor celor 4 pozitii de inclinare pe spate in rear-facing, respectiv celor 3 pozitii de inclinare in pozitie forward facing, celui mic i se asigura nu doar siguranta cuvenita, ci si un confort nemapoimenit.

Materialele textile utilizate permit circulatia propice a aerului, evitandu-se astfel disconfortul termic din anotimpul cald. Pentru o extra-protectie la impact, scaunul Nerio este echipat cu protectie la impact lateral – acest accesoriu absoarbe impactul si ii distribuie forta catre carcasa, transformand Nerio in alegere ideala inca din primele clipe de viata ale copilului tau.

In ceea ce priveste instalarea, Coccolle Nerio bifeaza cateva aspecte importante: dotat cu isofix si top-tether, odata instalat in autoturism conform instructiunilor, scaunul se contopeste efectiv cu masina pentru a se evita oscilatiile periculoase. Montajul in vehicul este usor, facil si intuitiv. Daca autoturismul nu este echipat cu sistem isofix si top-tether, scaunul auto Nerio ofera optiunea de a fi instalat cu ajutorul centurilor de siguranta ale masinii.

Destinat grupei de greutate 0-36 kg, acest produs este unul evolutiv si in functie de ajustari, se va potrivi tuturor copiilor. Scaunul poate fi utilizat cu spatele la sensul de mers pana la 18 kg, iar incepand cu greutatea de 22 kg i se pot indeparta centurile si se poate utiliza cu centura autoturismului.

Tetiera se poate ajusta in 11 pozitii diferite fiind foarte simplu de adus la inaltimea care se potriveste copilului tau.

Materialul visco-elastic din care sunt fabricate tetiera si insertul pentru nou-nascuti, este cel mai potrivit pentru corpurile mici ale bebelusilor deoarece se regleaza si se ataseaza de corp in functie de caracteristicile fizice ale micutului, nepermitand oscilatiilor drumului sa se faca resimtite. Desigur, pe masura ce acesta creste inserturile si tetiera de bebelus de se pot indeparta.

Gradul de inclinare pe spate este unul adanc, de aproximativ 165 grade, motiv pentru confera un nivel exceptional de ergonomie. Sistemul de rotire 360 grade este un mare plus in momentele in care asezi sau scoti copilul din produs, facilitand astfel purtarea produsului intr-o pozitie corespunzatoare indiferent de varsta celui mic.

Caracteristici principale:

  • Scaun auto rotativ 0-36 kg, cu isofix si top-tether

  • Multiple pozitii de inclinare, cu grad maxim de inclinare

  • Posibilitati de ajustare conform inaltimii copilului: 11 niveluri de ajustare a tetierei

  • Potrivit pentru extended rear-facing, pana la 18 kg

  • Instalare fie cu ajutorul sistemului isofix, fie cu ajutorul centurilor

  • Dotat cu sistem de protectie laterale care absoarbe potentialele socuri din timpul accidentelor

  • Compatibil cu majoritatea masinilor de pe piata

  • Materiale confortabile care permit trecerea aerului pentru a se evita disconfortul termic

  • Inserturi si tetiera de nou nascut realizat din material visco-elastic, care se muleaza perfect pe corpul bebelusului pentru a conferi protectie maxima

  • Utilizare facila si intuitiva multumita sistemului de rotire 360

  • Design ergonomic ce confera stabilitate si confort maxim, asigurand astfel protectie in fata oricarui neprevazut.

  • Greutate 8.3 kg

  • Certificare ECE R44/04

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri (1 intrebare)
Ai nelamuriri legate de produs?
Homorozean Melinda la 14 Noiembrie 2021
Buna seara, as dori sa comand un scaun auto, dar nu ma pot hotara intre coccolle cressida si coccolle nerio ! Ma intereseaza sa aiba pozitie buna de somn si cu fata la sensul de mers. Si inca un aspect : sa nu stea copilul cu " picioarele in sus " cand este asezat drep pe scaun ! Care dintre cele doua scaune indeplineste criteriile ! Va multumesc !
Buna ziua, varianta de scaun auto coccolle cressida se lasa mai mult pe spate.
Adaugat de Support Nichiduta - 15 Noiembrie 2021
Consideri acest raspuns util?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!