Descrierea produsului

Grupa 0 / 1,de la nastere pâna la aprox. 4 ani,0 - 18 kg
Aprobat conform ECE R44/04.
Driver SP,un scaun de masina cu utilizare de la nastere pâna la aproximativ 4 ani,este mai mult decât un loc de siguranta. Este reglabil in diferite pozitii de asezat si culcat,are o husa moale si un sezut reglabil,sistem de siguranta cu prindere in 5 puncte,se adapteaza foarte usor la corpul micului pasager.
Un avantaj deosebit al scaunului auto Driver SP este acela ca poate fi utilizat pentru copii nou nascuti.Deci,puteti transporta copilul dumneavoastra cu spatele la sensul de mers,iar in momentul in care structura sa osoasa s-a dezvoltat indeajuns,aproximativ 9 luni,puteti folosi scaunul cu fata la directia de rulare a masinii.
Având în vedere unicitatea anatomica a unui copil mic,aceasta este cea mai buna optiune pentru o protejare optima a copilul tau de la a suferi leziuni în timpul unui accident.
Husa este detasabila si poate fi spalata.

Caracteristici :
- Reductor de cap;
- Centura centrala de ajustare a hamurilor;
- Ajustare a hamurilor pe 3 nivele de inaltime;
- 5 trepte de reglare a sezutului.

Specificatii tehnice:
- Dimensiunile exterioare (L x l x I): 54 x 45 x 61 cm;
- Dimensiuni interioare sezut (L x l): 31 x 31 cm;
- Înaltimea spatarului: 54 cm;
- Directia de montare : intre 0-9 luni cu spatele la directia de mers,apoi intre 9 luni si 4 ani cu fata la sensul de mers;
- Greutate: 5,7 kg;
- Clasa de greutate: 0-1,de la 0 pana la 18 kg;
- Sistemul de prindere: hamuri cu sistem de prindere in 5 puncte;
- Material: 100% poliester,lavabil pana la 30 ° C.
- Montarea în masina: pe bancheta din spate sau scaunul pasagerului din dreapta fata cu airbagul dezactivat (in tarile in care legislatia permite acest lucru - in Romania legislatia nu permite asezarea copilului pe scaunul pasagerului din fata pana la 12 ani,decat in scaunele auto grupa 0/1 si scoici grupa 0, puse cu spatele la sensul de mers cu airbagul dezactivat,intre 0 si 9kg);

Scaun auto Driver SP 0-18 kg. Osann

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra