Descrierea produsului

Scaunul auto pentru copii Monte Carlo Plus a primit numeroare distinctii din partea diferitelor comisii de analiza la numeroare targuri si expozitii. Este prevazut cu sistem isofix.
Este un scaun auto copii care se adapteaza varstei copilului Dvs. Este unul din cele mai usoare scaune auto pentru copii omologate. Pentru grupa 2 – 3 (greutatea intre 15 kg si 36 kg).

Jane a investit in propiul centru de cercetari privind impactul,astfel ca are posibilitatea sa creeze scaune auto care sa corespunda si celor mai stricte cerinte. Dupa ce sunt testate in propriul laborator,scaunele auto sunt trimise la diferite centre de testare din Europa,pentru omologare : in Olanda la TNO Automotive Laboratories si in Spania la IDIADA.

De ce scaunul auto pentru copii,grupa 2-3,deschide noi orizonturi in ceea ce priveste siguranta auto? Scaunul Monte Carlo Plus de la Jane este rezultatul muncii a numerosi specialisti a caror principal grija este siguranta copiilor in timpul transportului cu automobilul propriu.

Sistemul scaunului auto Monte Carlo Plus este unic,in momentul in care a fost creeat,neexistand egal pentru acest scaun auto! Este un model revolutionar,dezvoltat ca urmare a incercarilor repetate efectuate in propriul laborator din Spania: Jane Crash Test Research Center. Acest laborator este singurul privat din Spania si unul dintre putinele existente in lume!

Idiada Automotive care este singurul laborator omologat din Spania si singurul in masura sa confirme respectarea sigurantei auto a copiilor transportati in scaunele special realizate,a oferit licenta de comercializare a scaunului auto Monte Carlo Plus ca urmare a rezultatelor excelente obtinute in urma testarii acestui model conform legislatiei in vigoare (Reglementarea 44). In cazul acestui model,testele au fost si mai stricte,avand in vedere sistemul revolutionar.

Monte Carlo Plus cu Isofix a fost de asemenea testat in laboratoarele specializate din Germania,respectiv Laboratoarele ADAC (laborator specializat in testarea produselor auto pentru copii,similare laboratoarelor EURON-CAP pentru omologarea sigurantei auto). Rezultatele,dupa ce articolul a fost supus testelor riguroase,au fost excelente!

Caracteristici generale pentru scaunul auto copii Monte Carlo Plus:
Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 15 kg si 36 kg
Este prevazut cu sistemul de prindere Isofix care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului,maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.
Are spatarul reglabil in 3 pozitii,fiind unul dintre putinele scaune din aceasta grupa cu spatar reglabil.
Se poate transforma in scaun inaltator (se elimina spatarul foarte usor)
Protectie totala in caz de impact
Testat impotriva impactului lateral. Ofera o mai buna protectie laterala ca urmare a faptului ca partile laterale sunt captusite cu material absorbant in caz de impact,avand in acelasi timp si dimensiuni sporite pentru o mai buna protectie si confort.
Reglabil pe latime.
Partile laterale ale scaunului aflate in zona lombara si a capului,se regleaza in functie de copilul Dvs. In orice forma,ofera protectie maxima.

Structura din aluminium imbunatateste protectia cu pana la 70% fata de sistemele traditionale. In acelasi timp,ramane unul din cele mai usoare scaune auto omologate.
Husa este realizata din materiale textile de cea mai buna calitate,fiind o combinatie intre poliester si bumbac astfel incat sa lase pielea copilului sa respire si in acelasi timp sa fie usor lavabila.
Materialul textil matlasat poate fi inlaturat pentru a fi spalat .

Caracteristicile husei din material textil:
o Respinge apa (water-repellent)
o Nu lasa vantul sa penetreze prin tesatura (shield from the wind)
o Anti-transpiratie (breathable)
o Anti-murdarire (hard wearing and does not stain)

Design ergonomic cu sistem de ventilatie care lasa pielea copilului sa respire.
Partea superioara a scaunului este reglabila pe latime,oferind confort sporit copilului
Se prinde pe bancheta din spate a autovehicolului,cu centura de siguranta. Centura de siguranta din dotare trebuie sa fie cu prindere in 3 puncte.
Acest scaun auto nu este prevazut cu hamuri de siguranta proprii intrucat pentru copii care au greutatea minima 15 kg,pentru siguranta maxima se utilizeaza numai centurile de siguranta ale masinii.
Recomandam accesoriul pentru siguranta Xtend,pentru adaptarea scaunului auto de la 9 kg pana la 36 kg. Detalii gasiti apasand AICI.

Caracteristici tehnice pentru scaun auto copii Monte Carlo Plus:
Pentru grupa de varsta 2-3 (greutatea : 15 - 36 kg)
Este prevazut cu sistem de prindere Isofix
Spatar reglabil: 3 pozitii
Garantie: 2 ani
Dimensiunile cutiei: 48 x 30 x 64 (cm)
Omologat conform noii normative ECE-R44/04 din data de 23 Iunie 2005.
Pentru a constata daca un scaun auto este omologat,puteti verifica daca are eticheta de omologare.