Descrierea produsului

RECARO Guardia combina cele trei elemente esentiale ale unui scaun auto de ultima generatie : siguranta, confort si design . Fie în combinatie cu baza isofix RECARO sau fixat cu centura masinii in  scaunul auto Guardia copilul tau este protejat in timpul calatoriei, inca din prima zi .

UȘOR
La numai 4.1 kg Guardia este unul dintre cele mai usoare scaune din clasa sa

SIGUR
Sistemul de siguranta HERO previne alunecarea sau rasucirea centurilor de umar si ofera confort suplimentar, datorita curburii ergonomice din partea superioara a fiecarei centuri, garantand pozitionarea facila si rapida a copilului in interiorul scaunului.

Posibilitatea de instalare impreuna cu baza isofix RECARO*(RecaroFix) pentru instalare usoara si pentru siguranta maxima

Baza isofix beneficiaza de sistem de avertizare in culori contrastante, pentru eventualitatea  montarii neadecvate a scaunului  

Aprobat pentru utilizarea la bordul avioanelor

CONFORTABIL
Design-ul inteligent creeaza suficient spatiu intre maner si copertina de protectie solara,  pentru a putea fi transportat confortabil. Parasolarul extensibil si textilul perforat, tip plasa, de la baza acestuia, ofera atat protectie solara (UV40 +) , cat si circulatia aerului.

Insert structurat intr-o forma confortabila pentru pentru nou-nascuti

Maner ergonomic pentru transport confortabil

*disponibila doar ca acccesoriu

 

Scaun auto pentru copii Guardia Racing Red

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra