Descrierea produsului

MULTI-TECH III
9 luni - 6 years | 9 - 25 kg

Versatilul MULTI-TECH III permite o deplasare extinsa a orientarii spre spate de la 9 kg pana la 25 kg, cu optiunea pentru instalarea si cu orientarea spre fata. Tetiera si centura de siguranta ajustabile, precum si pozitiile ajustabile ale latimii ce permit scaunului sa creasca impreuna cu copilul. Cu ajutorul indicatorilor de instalare si protectiei optime la impactul lateral, MULTI-TECH III ofera parintilor siguranta totala de siguranta.

Caracteristici:

PROTECTIE OPTIMA, FLEXIBILITATE MAXIMA

Combinand flexibilitatea cu siguranta, MULTI-TECH III ofera copilului o protectie maxima o perioada mai lunga de timp. Potrivit pentru copiii de la 9 kg la 25 kg (aproximativ 9 luni pana la 6 ani), poate fi utilizat intr-o pozitie orientata spre spate, oferind o zona de contact mai mare pentru a va proteja copilul in eventualitatea unei coliziuni frontale. Rezultatul este mai putin solicitat asupra capului si gatului copilului, reducand astfel posibilitatea de a fi ranit. Și, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, puteti schimba cu usurinta scaunul intr-o pozitie orientata spre fata pentru maximum de confort.

PROTECTIE SUPERIOARA LA IMPACT LATERAL

Oferind o protectie si mai buna pentru copilul dumneavoastra, sistemul MULTI-TECH III dispune acum de SICT pentru o protectie superioara impotriva impactului lateral. Datorita aripilor laterale captusite si SICT-ului, copilul dumneavoastra este protejat de la cap pana la sold in cazul unui impact lateral. Acest lucru ofera copilului dumneavoastra tot confortul si siguranta de care au nevoie, astfel incat sa va puteti bucura de fiecare calatorie cu o liniste totala.


PROTECTIE SUPERIOARA LA IMPACT LATERAL

SICT-ul imbunatatit ofera o protectie superioara in cazul unei coliziuni laterale in doua etape. Iti tine copilul departe de impact intr-o miscare controlata si apoi se deformeaza pentru a absorbi energia exercitata asupra copilului dumneavoastra. Pentru a beneficia de protectie, ajustati si adaptati pur si simplu SICT-ul pe partea laterala a scaunului cat mai aproape de usa.

ORIENTARE SPRE SPATE EXTINSA

Scaunele auto orientate spre spate ofera cea mai buna protectie in cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe sosea. Intr-o coliziune frontala cu un scaun orientat spre spate, fortele de lovire sunt indreptate catre spatele scaunului, in timp ce energia ramasa este imprastiata uniform pe cap, gat si partea superioara a corpului. Cu un scaun orientat spre fata, energia impactului este distribuita diferit intre structura scaunului si sistemul de retinere - ceea ce poate avea ca rezultat o mare influenta asupra corpului copilului. Recomandam ca copiii sa calatoreasca cu fata spre spate cat mai mult timp posibil.

ARIPI LATERALE DE PROTECTIE

Aripile late, moi si captusite actioneaza ca un cocon de protectie care ajuta la absorbtia fortei dintr-un impact lateral, reducand riscul ranirilor copilului dumneavoastra.

PERNITE TORACICE PERFORMANTE

Pernitele toracice performante ofera confort si reduc miscarea spre fata a copilului intr-o coliziune frontala, cu ingrijire suplimentara si atentie la gatul delicat al copilului. De asemenea, acestea ajuta la raspandirea fortelor dintr-un impact frontal uniform pe umerii si pe pieptul copilului.

INDEPARTAREA RAPIDA A HUSEI

Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husa de scaun ce se poate baga la masina de spalat si este usor de desprins fara a scoate centura.

CENTURA DE SIGURANTA IN 5 PUNCTE

Noi credem ca centura de siguranta in 5 puncte reprezinta cel mai sigur mod de a va asigura copilul intr-un scaun de masina pentru ca va tine copilul in siguranta. In caz de coliziune, centura distribuie fortele impactului in 5 puncte, doua la umeri, doua la solduri si una in care centura se strange intre picioare. Acest lucru va ajuta sa va protejati copilul de toate directiile de impact.

TETIERA SI CENTURA DE SIGURANTA AJUSTABILE

Tetiera si centura de siguranta pot fi ajustate cu usurinta cu o singura mana pentru a se potrivi inaltimii copilului. Inainte de a-l asigura pe cel mic in centura de siguranta in 5 puncte, asigurati-va ca tetiera se afla in pozitia corecta - chiar deasupra umerilor.

POZITII AJUSTABILE PE LATIME

Pe masura ce copilul dumneavoastra creste, scaunul auto al lor creste cu ei. Nu numai in inaltime, ci si in latime. Pentru a va mentine copilul confortabil si sigur, latimea scaunului pentru copii poate fi reglata rapid si usor pentru a se potrivi perfect.

Greutate: 10.5kg

Dimensiuni (H x W x D)
62 - 72 x 45 x 48 cm

Scaun auto rearward facing Multi-Tech III Cosmos black Britax-Romer

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra