Descrierea produsului

Scaun auto ce poate folosit de la 9 luni la 12 ani.
Siguranta maxima nu doar pentru cei mici.
Noul RECARO Young Sport prevede un nou tip de centuri de siguranta in 5 puncte pentru a garanta o siguranta crescuta pentru copiii din grupul I de varsta (adica aproximativ 9 luni pana la 4 ani). In timp ce spatarul scaunului este ajustat sa se potriveasca perfect,centurile de siguranta sunt ajustate in mod automat in pozitia corecta pentru a asigura o protectie optima.
In momentul in care copilul dumneavoastra a crescut,pur si simplu scoateti centurile de siguranta in 5 puncte ale scaunului si folositi centurile de siguranta in 3 puncte cu care este dotat autovehicolul dumneavoastra.
Siguranta: tetiera muli-reglabila si suport lateral mai mare pentru protectie laterala sporita.
Huse de inalta calitate: realizate din microfibre inovatoare in pas cu moda,detasabile,ce pot fi spalate la masina automatala 30 C.
Confort si siguranta: sistem patentat de reglare si tensionare a centurilor de siguranta.
Durata de viata extrem de lunga: doar un scaun pentru copii de la o varsta de aproximativ 9 luni pana la 12 ani (9 - 36 kg).
Confort pentru parinti: maner parctic pentru deplasare - ridicare.
Siguranta: centuri de siguranta in 5 puncte integrate pentru grupul 1 de copii (pana in 18 kg) sau centuri de siguranta in 3 puncte pentru grupurile II si III.
Siguranta: centuri de siguranta reglabile pentru umeri.
Confort si siguranta: sistemul de reglare al centurilor,ce poate fi manipulat cu o singura mana,adapteaza automat centurile de siguranta atunci cand se regleaza spatarul,eliminand astfel pozitionarea incorecta a copilului dumneavoastra.
Confort: aseazarea in pozitia de odihna a scaunului cu o singura mana.
Varsta recomandata de producator : 9 luni - 12 ani.
Greutate maxima admisa : 9- 36 kg.