Scaun auto rotativ 0-36 kg Coccolle Lyra Greystone

885Lei

Scaun auto rotativ 0-36 kg Coccolle Lyra Greystone

Cod: 322086562
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Scaunul auto pentru copii este obligatoriu! Deși unii părinți cedează insistențelor și plânsetelor, purtarea celor mici în brațe sau în centurile mașinii nu este o opțiune! Pericolul la care se expun chiar și în cazul unui impact minor riscă viața copilașului!

Scaunul auto Coccolle Lyra, este un scaun de masina potrivit de la nastere pana la 36 kg (aproximativ varsta de 12 ani), fiind compatibil pentru toate grupele de varsta: 4 grupe distincte de varsta, 5 pozitii de inclinare a sezutului, 8 pozitii de reglare a tetierei.
Scaunul ofera confort si siguranta maxima in toate etapele de utilizare datorita faptului ca este echipat atat cu sistem de fixare Isofix cat si cu centura top-tether, ceea ce garanteaza stabilitate dubla.
Scaunul se va utiliza pentru grupele 0+  – in directia opusa sensului de mers, iar apoi pentru grupele 1, 2 si 3 – montarea se va face in directia sensului de mers.
Sezutul are 2 pozitii de inclinare in prima etapa de utilizare si 5 pozitii de inclinare – pentru etapa utilizarii grupelor 1, 2 si 3.
Scaunul auto Coccolle Lyra este dotat cu sistem de protectie lateral , avand functia de a absorbi eventuale socuri.
Tetiera este reglabila in 8 pozitii distincte, pe masura ce copilul creste. Prin ajustarea tetierei, latimea scaunului se modifica – astfel ca bebelusul va sta comod in orice situatie.

Carcasa scaunului este realizata din plastic prin injectie – un material solid, rezistent, cu rezultate maxime in cazul unui impact. Spuma ESP, utilizata in realizarea scaunului are capacitatea de a diminua maxim un posibil soc, cauzat de impact.
Insertul interior (pernuta reductoare) este foarte utila in primele luni de viata ale bebelusului; aceasta este detasabila – creand astfel mai mult spatiu de miscare copiilor de orice varsta; pentru un confort sporit pentru copilasi, incepand cu grupa 1 se recomanda indepartarea acesteia.
Centurile si suportul pentru cap se ajusteaza simultan, automat – nefiind nevoie sa dezinstalati vreo componenta.
Instalarea este facila, ghidata de marcajul colorat (imprimat pe scaun). Husa scaunului este detasabila si lavabila manual, cu un detergent neutru.
Recomandari de utilizare:
Cu spatele la sensul de mers: - grupa 0+   (0-13 kg)
Cu fata la sensul de mers - grupa 1+2+3    (9-36 kg)
Lateral – atunci cand puneti sau scoateti copilul in/din scaunul auto – in acest caz este strict interzisa aceasta utilizare in timpul mersului.

Unul din principalele scopuri ale unui părinte este să îi ofere copilului siguranță. Uneori, sau poate chiar de multe ori, acest lucru înseamnă reguli și limite impuse.

Caracteristici principale:

Conceput pentru toate categoriile de varsta, 0-36 kg

Sistem de rotatie 360 de grade

Echipat cu pernuta reductoare pentru nou-nascuti

Ajustabilitate maxima si confort: 2 pozitii rear-facing, 5 pozitii forward-facing

Materiale de calitate, rezistente

Echipat cu protectie laterala

Dimensiuni (L*l*i cm) : 40x50x58

Greutate produs : 9,2 kg

Certificare : ECE R44/04

Review-uri (1 review)
Rating produs:
Bun conform 1 review
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
MANOLACHE GEORGIAN Braila 12 Aprilie 2022
ACHIZITIE VERIFICATA

RECOMAND, RAPORT CALITATE/PRET BUN

Materialele sunt de calitate,comod,pare rezistent, functia rotativa este utila dar incomada, probabil din cauza masinii( nu se poate rotii spre bancheta din spate, se loveste de portiera). Marele minus, mi-as fi dorit ca sistemul isofix sa ramana blocat, in sensul ca sistemul de prindere se gliseaza, arata ca e blocat dar in momentul in care se cupleaza se debloca automat si scaunul se duce spre bancheta. Daca bebelusul este mai dezvoltat(inalt) si scaunul e pus cu spatele la mers pozitia este foarte incomoda deoarece trebuie sa stea cu picioarele in sus nefiind suficient spatiu.
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!