Descrierea produsului

Scaunul auto Chicco AroundU este primul scaun din Europa care a integrat tehnologia senzorilor BebeCare in scaunel pentru a informa cu privire la prezenta copilului.

 
Pentru utilzarea acestei aplicatii aveti nevoie de:
- Un smart phone
- Dispozitivul BebeCare (inclus in pachet)
- Sa descarcati aplicatia BebeCare pentru a activa acest tip de tehnologie.
 
Cum functioneaza?
- daca in timpul unei calatorii cu copilul in masina, acesta este lasat nesupravegheat (parintele paraseste masina), se va declansa o prima alarma care va dura 40 secunde.
- daca primul nivel al alarmei nu este dezactivat, sau parintele nu a auzit alarma, Chicco BebeCare APP va trimite un mesaj de alerta catre contactele pre-setate.
- pachetul pentru cel de-al doilea nivel al alarmei contine un numar de 15 mesaje. La epuizarea acestora, trebuie achizitionat un nou pachet prin intermediul aplicatiei BebeCare, iar costul unui SMS este dictat de catre reteaua de telefonie mobila de care apartineti.
 
Around U este noul scaun auto Chicco cu Isofix in ambele configuratii, omologat in conformitate cu regulamentul i-Size. Ofera siguranta maxima si usurinta in utilizare.
Caracteristici si beneficii:
- recomandat pentru o inaltime de 40 cm pana la 105 cm, maximu 18,5 kg, adica de la nastere paba la varsta de 4 ani.
1. siguranta maxima
- sistemul Isofix dotat cu Top Teather (al treilea punct de siguranta, sistemul de ancoraj al scaunului prin intermediul unei centuri cu carlig, care se prinde in portbagajul masinii) ofera o instalare sigura si facila. Instalarea este de tip universal, asadar scaunul este compatibil cu orice tip de autovehicul.
2. oglinda integrata
- oglinda reglabila integrata in scaun permite contactul vizual cu bebelusul, atunci cand scaunul este montat in sensul invers de mers al masinii.
3. scaun rotativ 360 de grade
- ofera usurinta in pozitionarea copilului in scaun, datorita faptului ca scaunul se roteste 90 de grade, cu fata catre portiera masinii.
4. cand scaunul este montat in sensul invers de mers al masinii
- conform regulamentului i-Size, copilul calatoreste in sensul invers (pana la 15 luni cel putin) pentru a i se asigura protectie maxima atat pentru cap, cat si pentru gat. Adaptorul suplimentar (pernuta din interiorul scaunului) umplut cu o spuma speciala, protejeaza nou-nascutul, mai ales in conditiile unui impact.
5. cand scaunul este montat in sensul normal de mers al masinii
- dupa varsta de 15 luni, este posibila intoarcerea scaunului catre directia de mers pana la varsta de 4 ani.
- tetiera si si sistemul de centuri pot fi ajustate simultan.
- scaunul auto poate fi reglat in 4 pozitii distincte pentru un confort suplimentar sau pentru perioadele de somn.
 
Caracteristici tehnice:
- dimensiuni: 56.8/68.3 cm (inaltime) x 43.9 cm (baza frontala) x 52,6 cm (baza laterala)
- greutate: 14.6 kg